|
| Bérlakások | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 108 Join date : 2012. May. 28.
| Tárgy: Bérlakások Hétf. Okt. 01, 2012 6:00 am | |
| Egy átlagos, tíz emeletes bérház Bronx szívében. Emeletenként hat lakás lelhető fel benne, amelyek jellemzően egy-két hálószobából, fürdőszobából és nappali konyhából áll. A földszinten, mosókonyha üzemel. | |
| | | Kalandmester
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2012. Oct. 01.
| Tárgy: Re: Bérlakások Kedd Okt. 02, 2012 1:45 am | |
| Farkaslány Ébredése
New York városában délután kettő és négy óra tájban, mindig alább hagy a forgalom kicsit. Azonban, amikor lenyugvó nap sugarai vörössé festi a látképet, mindez megváltozik. Az emberek többsége, ilyenkor indul haza a munkából, ami miatt az utcákat hullámzó ember tömeg lepi el. Nem, telik be sok időbe metrók zsúfolásig megtelve kénytelenek közlekedni, amelyet kisvártatva az autóutak bedugólása is követ. Melinda Westet azonban nem kell törődni a káromkodó taxisokkal és az őket még hangosabban szidó utasaikkal. Rutinos New Yorkiként, öt perccel a műszak váltás előtt elintézett mindent és kilépőkártyáját leadva sietett is a metróállomáshoz, ahonnan már az ismerős zsúfoltságot leszámítva kényelmesen haza tudott utazni. Minden, úgy ment ahogyan az egy átlagos napon megszokott volt, leszámítva hogy az ajtaját résnyire nyitva találta. Ez idáig egyszer se fordult elő, az öt lakótársából mindenki gondosan ügyelt a biztonságra. Sőt, ami azt illeti egyiknek se kellett volna még itthon lennie. | |
| | | Melinda West
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2012. Sep. 20.
| Tárgy: Re: Bérlakások Kedd Okt. 02, 2012 4:29 am | |
| Farkaslány ébredése
*Hiába vagyok törzsgyökeres New Yorki a várossal járó zsúfoltságot nem nagyon szeretem és ha tehetem akkor el is kerülöm amennyire csak lehet. Mint mindig most is a nagy dugó kialakulása előtt már a metróperonnál állok, kezemben egy könyvel mely az Orosz komoly zene legnagyobb alakjai taglalja, életrajzukkal és munkásságukkal együtt, nagyon szerettem ezt a könyvet, egészen kicsi korom óta meg van. El telt vagy 10-15 perc mire a metró begördült a peronra, megvártam amíg az ember tömeg leözönlik a kocsiról és felszálltam. Most sem csalódtam ülőhely egy száll se így az egyik ajtó mellé álltam, vigyázva, hogy ne botoljanak belém a le és fel szállók. Miközben zötykölődök a szerelvényen gondolataimban már otthon vagyok és egy kádvízben ülök a könyvemmel, pár szál cigivel és egy bögre kávéval, fáradt vagyok egy kicsit és ez pedig engem tökéletes kikapcsol és arra sincsen gondom, hogy a lakótársaim haza jönnének miközben éppen a házi mini wellnesemen vagyok, hiszen ők csak utánam kb 3 órára jönnek haza. Jó fél óra utazás után ballagok fel az aluljáróból a felszínre és kezdem a romos bérházak közötti utcákat róni miközben a szembe jövő ismerősöknek intek vissza vagy köszönök egy Helloval. Mint mindig most is elég nagy a zsúfoltság a szűk kis utcákon, és ugyan éppen, hogy csak most kezd a nap lemenni az üzletelések már minden utca sarkon teljes gőzzel megy. Már megszoktam szóval nem is nagyon foglalkoztam velük, teljesen semleges érzelmekkel haladtam el a különböző csoportosulások mellett. Az egész napom teljesen normálisan telt és semmi rendkívüli nem volt benne, ha bár vágytam egy kis pörgésre mert ellenségem a monotonitás azért semmi gondot vagy bajt nem szeretnék csak egy kis élet pezsgést. Hamarosan fordultam be a megfelelő bérházba és caplattam fel az emeletre. Lazán dobtam le az ajtó mellé a táskámat és guggoltam le, hogy elővegyem a kulcsomat, mikor felegyenesedtem akkor vettem észre, hogy résnyire nyitva van az ajtó. Ez elégé meglepet hiszen mind figyelünk arra, hogy a lakás jól be legyen zárva és még senkinek sem kelet volna itthon lennie. Előkaptam gyorsan paprika speraymet és belöktem az ajtót és magam után elég hangosan becsaptam.* -Van itt valaki? Srácok ti jöttetek meg előbb? *Hangom nyugodt volt, de ugyan akkor elég nyugodt, ha nem jött válasz elindultam körbe nézni a lakásba, hogy nem-e bujt-e meg valaki valahol.* | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Bérlakások Kedd Okt. 02, 2012 8:30 am | |
| Farkaslány Ébredése
Amikor belépsz, egyből a lakás puritán megjelenésű nappalijába jutsz. Látszólag minden, úgy van ahogy hagytátok, a két kanapé, egy ósdi tv, matrac a földön. Semmi se utal, arra hogy járt volna itt valaki is. A bal oldali felső sarkában lévő, két egymásra merőlegesen nyíló ajtó szintén be van csukva, amelyből úgy tűnik hogy a két másik szoba is tiszta. Mikor, azonban beljebb lépsz, és rálátást kapsz az amerikai stílusú konyhára, valamint a mellette lévő fürdő szobára rögtön megváltozik a véleményed. A tűzhelyetekre, valaki teát rakott fel főni, mellette az asztalon pedig soha nem látott kis csomagokban, teafű található. A fürdőszobából, pedig zaj szűrődik ki, majd egy pillanatra dermedt csönd következik, amelyet csak wc lehúzó jellegzetes hangja tőr meg. - Csak, hogy megérkeztél! - Mondja, egy természet ellenesen mély női hang. Ezt követően feltárul, a fürdőszoba ajtó és talán a legtipikusabb néger öregasszony lép ki rajta, akit valaha láttál. Rövidnek mondható haja, apró őszfürtökben szegélyezi telt arcát, amelyhez hasonlóan terebélyes test is tartozik. Egyszerű foltozott farmert, barna cipőt és rusnya mályva színű virágos inget visel, amelyet kopott barna bőrdzsekivel egészített ki. - Üdvözöllek, Melinda! Szólíts, Mámának vagy Leonának, ahogyan tetszik. Ne, fáradj bemutatkozással, én már mindent tudok rólad amit tudni érdemes, és még annál is többet ami azt illeti. - Mondja, kissé izgatottnak látszó mély hangján, majd mit sem törődve hogy te egy ház sprayet szegezel rá megpróbál tea vízhez hozzá férni. - Ha nem haragszol, főztem neked egy kis teát. A háztartásotok valami szörnyen, felszereletlen! Én a Harlembe rosszabb anyagi helyzetben is, jóbban eltartottam a családomat. Persze, mindig volt egy kis segítségem többek között az apád is.... de hagyjuk most a felesleges szó cséplést, mert nagyon kevés az időnk. Szerintem jobb ha helyet is foglalunk és neki kezdünk, az egésznek. - Folytatja, majd elővesz egy szintén nem tőletek származó, szűrős kancsót, hogy abba készítse el, a finom forró italt. | |
| | | Melinda West
| Tárgy: Re: Bérlakások Kedd Okt. 02, 2012 10:07 am | |
| Farkaslány ébredése
*Mivel választ nem kapok a kérdésemre így elkezdem végig járni a lakást. Meg könnyebbülten látom, hogy a nappalival minden rendben van. Ugyan úgy van benne minden ahogyan reggel hagytuk, be vetetlen ágyak, csurig tömőt szekrények amelyekből a ruhák és más egyéb éppen, hogy bele tuszkolt tárgyak kiesni készülnek. Ahogy jobban szemügyre veszem a lakást rá jövök, hogy nagyon rendetlenek vagyunk és tényleg ki kénne takarítanunk. Aztán ezt a hirtelen rám tört gondolatot el is vettem mivel a vége úgy is az lenne, hogy nekem kell megcsinálom mint ahogy általában mindent ami háztartási munka. Mivel semmi gyanúsat nem veszek észre és minden érintetlen így nyugtázom magamban, hogy csak valaki elfelejtette becsukni az ajtót és nyugodtan cammogok ki a konyhába, hogy lefőzzek magamnak egy kávét. Szándékom hamar megsemmisül hiszen a konyhában az a kellemetlen meglepetés ér, még pedig az hogy valaki vizet tett felforrni és a pulton kis csomagban tea füvek vannak. Kénytelen vagyok megállapítani hogy idegen van a lakásban, mert, hogy a srácok közül senki se teázik annál is inkább mivel megfelelő eszközünk sincsen a füvekből való tea készítésre. Hamarosan hallom meg a wc lehúzó hangját és egy mély női hangot és hamarosan meglátom a hozzá tartozó arcot is, fogalmam sincsen, hogy ki ez a nő, soha életemben nem láttam még. Azonnal rászegeztem a spreyt, de még mielőtt megszólalhattam volna a nő beszélni kezd. Tudja a nevemet és állítása szerint ismer is, nos az érdekelne, hogy honnét is, arról nem beszélve, hogy az még inkább, hogy hogyan jutott be a lakásba. Látszólag a nőt egyáltalán nem érdekli, hogy spreyt szegezek rá és elmegy mellettem be a konyhába ás elkezd a teával pepecselni.* -Ne aggódjon egyáltalán nem állt szándékomban bemutatkozni. Nem tudom, hogy ki maga honnét ismer, de jó lesz ha szedi a füveit és elmegy mielőtt hívom a rendőrséget. *Olaj a tűzre mikor az apámat emlegeti fel, hogy neki az apám segített. Rohadtul nem érdekel, hogy mi van az apámmal vagy ki ő. Mélyen elítélem amiatt, hogy elhagyott minket anyuval és csak pénzt hagyott maga után mintha azzal bár mit is megoldott volna.* -Nem érdekel az apám, nekem olyanom nincsen. Ha ő küldte magát akkor üzenem, hogy nem ennyi év után kell, hogy eszébe jusson, hogy van egy lánya. Nem érdekel mi van vele és nem óhajtok magával egy szót se váltani. Takarodjon vagy rendőrt hívok. | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Bérlakások Csüt. Okt. 04, 2012 7:13 am | |
| Farkaslány Ébredése
Az idős asszony látszólag mit sem törődik meg Melinda szavai hallatán, és kellemes hangulatban folytatja tovább, a tea elkészítését. Az arcán megjelenő elnéző mosoly, az egyetlen változás amit észlelhet, de ennek komoly stratégiai szerepe van, ugyan is minden további gondolatát elrejti a kíváncsi szemek elől. - Kedveském mondtam már, hogy harlemből jöttem! Azt hiszed, pár ajtózár megállít engem, ha én be akarok jutni valahova? Lehet, hogy öreg vagyok, de azért ezek vén csontok még mindig tudják a leckét és amúgy is vannak dolgok amiket nem lehet elfelejteni. - Mondja, nyugodtan ami igen csak nagy teljesítménynek tűnhet, hiszen éppen egy gaspray-t szegeznek rá. Ekkor már, a forró folyadékhoz cukor és citromlé került, így nem maradt más hátra mint hogy kiöntse egy bögrébe, a finom forró folyadékot. - Kérlek, tedd le azt a kezedből! Semmi szükséged nincs rá. A rendőröket, pedig hívhatod nyugodtan, csak saját idődet pocsékolod. Ma este máshol van dolguk és mire ide érnek már nem tehetnek semmit. Nem, mint ha amúgy tehetnének. Itt olyan erők játszanak amelyet csak évek vagy évtizedek múlva fogsz megérteni, mikor már a része leszel a gépezetnek. - Folytatja, majd ha hagyják nagyot kortyol a teájából, mit sem törődve annak hőfokával. Pedig, jól láthatod hogy még meleg, hiszen gőze már elért téged. és a kellemes illat szinte csiklandozni kezdi az orrodat. - Apádat, se kéne szidnod és bár ha jól emlékszem még nem tudod ki az, eddig egészen szimpatikus volt neked. Persze, a vizsgaidőszakkor ezt majd máshol fogod gondolni... Folytatja a monológját majd pillanatnyi hatás szünetet tart, mint ha csak rájött volna, hogy túl sokat árult el neked. - Lehet, hogy nem szeretett téged annyira mint ahogyan más apák, de a kötelességét megtette és megvédett téged azzal, hogy soha se keresett. Egyébként látom, te se szeretnél erről beszélni, szóval ülj le szépen és kezdjük. - Fejezi be, majd hátrál tőled néhány lépést, de nem megy ki lakásból csupán pimasz módon helyet foglal, az egyik kis karosszéketeken. | |
| | | Melinda West
| Tárgy: Re: Bérlakások Csüt. Okt. 04, 2012 9:39 am | |
| Farkaslány ébredése
*Számomra kezd teljesen világossá válni az, hogy ez az nő nem teljesen normális, legalább pszichiátriai eset. Teljesen elképedve nézem ahogy a teával pepecsel miközben én éppen egy speryt szegezek rá, normális ember ilyenkor azért nyugodton marad, ez a vén asszony pedig mintha otthon lenne és az unokája jött volna hozzá egy tea délutánra sürög forog a konyhába. Miután végig hallgatom, hogy hogyan is jutott be a lakásunkba arra juttok, hogy szólni fogok a srácoknak, hogy dobjunk össze egy kis pénzt és csináljunk valamit a zárakkal. Lassan eresztem le magam mellé a spreyt tartó kezemet, de végig figyelem a nyanya minden mozdulatát. Magamban igazat adok neki, hogy tényleg felesleges lenne rendőrt hívnom hiszen tudom, hogy úgy se jönnek ki vagy ha kijönnek akkor is csak amolyan pofavizit félére semmi többre. Nem tudom leplezni a teljes meghökkenésemet mikor valami erőkről beszél és valami gépezetről, ez csak még jobban alá támasztja azt az elképzelésemet, hogy ez a nő agyilag beteg.* -Maga nem teljesen normális ez már biztos. Milyen erőkről beszél? Talán elő vesz egy woodu babát és egy pár gombos tűt? Nem vagyok vevő a kuruzslókra és az sem érdekel, hogy pénzért megmondja a jövőmet. Tehát megkérném még egyszer, hogy távozzon a lakásomból. *Enyhe fintort vágok mikor meglátom, hogy a tűz forró teát iszogatja, el sem tudom képzelni, hogy ezt hogyan csinálja, bár be kell ismernem, hogy a teának jó illata van, de én bele nem innék, ki tudja mit kevert bele. A düh szikrái jelenek meg a szememben mikor apámat újra szóba hozza. Mit nem lehet azon megérteni, hogy engem nem érdekel az az ember és legszívesebb jól beolvasnék neki? Sosem tartottam jobbnak egy gyáva féregnél aki elmenekült miután meg lett a tettei következménye. Még, hogy azzal védet meg, hogy elment, ez több mint röhejes. De az szöget üt a fejemben, hogy mi köze van az apámnak a vizsgáimhoz.* -Nem, soha nem volt nekem az apám szimpatikus. Semlegesen tekintek rá, de nem tartom többre egy gyáva embernél. Azzal tett jót, hogy elment? Azzal, hogy hagyta, hogy a kölyke apa nélkül nőjön fel? Kötve hiszem, de meg ismétlem a szelektív memóriája kedvéért. Nem érdeke az apám. *Elhúzom a számat mikor a vén asszony kicsit sem illedelmes módon elvonul előttem és teljesen kényelembe helyezi magát. Micsoda pofátlanság, bár igaz én sem vagyok udvariasabb, e mit vár? Azt, hogy minden szavát elhiszem és szívesen fogadom, na azt már azért nem. Nagyot sóhajtva fordulok a nő felé és neki dőlök a falnak és veszem elő a farmerom zsebéből a cigarettás dobozomat és gyújtok rá egy szál cigire, a spreyamat magam mellé téve a kis asztalra.* -Na figyeljen nyanya, mivel látom, hogy dilis, adok magának 5 percet, hogy elmondja mit akar az pont annyi amennyi idő alatt elszívom a cigimet. Utána elhúzza a csíkot és úgy teszünk mintha mi sem történt volna.
| |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Bérlakások Szomb. Okt. 13, 2012 4:36 am | |
| Farkaslány Ébredése
A nő továbbra se hajlandó érdemben reagálni Melinda szavaira, éppen csak a mosoly tűnik el az arcáról az elutasítás hallatán. A megszabott idő korláttal se törődik túlzottan, mielőtt megszólalna kényelmesen elhelyezkedik és persze folytatja a tea a ivást is. Szemeit közben lassan, már-már kínosan lassan a lányra emeli, mint ha direkt akarná idegesíteni őt. Egészen, különösek ezek a szemek, az őrült viselkedés ellenére valódi értelem vagy még annál is több csillog bennük. Ráadásul, annak ellenére hogy olyanok mint ha az ember veséjébe látna velük, még is érződik belőle egy fajta kedvesség, amelyet hősnőnk olyan ritkán láthatott. - Ami az illeti ha fizetnél se mondanám meg a jövődet, így is jóval többet tudsz mint amit tudnod kellene. A woodo-ba pedig magam sem hiszem, bár volt egy nagynéném aki értett az ilyesmihez és sokan fordultak hozzá gyógyításért, segítségért. Sokaknak bevált, persze a trükkjei alig ha voltam mágikusak vagy természet felettiek. - Mondja sokat sejtetően, majd húzóra ki issza a maradék teát, ami még a csészébe maradt. Ezt követően, vagy fél percig cuppog és élvezi a szájába került ízeket, és megint nem törődik Melindával. Az apával kapcsolatos vitát, az ígéretéhez híven nem folytatja, így nem is reagál ezzel kapcsolatban semmit se. - Igazából, nem beszélni akartam veled. Pontosabban, azt is de mint mondtam nem látom túl sok értelmét. Eldöntötted, hogy szerinted mi az igazság és a jelek szerint egyáltalán nem áll szándékodban újra gondolni az egészet. A többit, pedig magad is megfogod látni ha átadom neked az ajándékomat. - Hallatszik ismét, a kellemes, meleg hang miközben fel áll és az egyik kezét Melinda felé nyújtja. Az arcán újra mosoly látható, de ez egésze más mint korábban. Most, mint ha szomorú lenne, ugyan akkor kíváncsi és úgy általában furcsább mint eddig bármikor. - Fogd meg a kezem, majd ölelj át. Nem tudom pontosan, hogy hogyan működik de Ivantól láttam egyszer a technikát. Gondolom, az a lényege hogy erősen rákoncentrálsz, arra amit megakarsz szerezni és elveszed. Esetleg, az is elképzelhető hogy a puszta gyűlöleted és a benned rejlő érzelmek, amit most irántam érzel elég lesz. - Folytatja, amit az előbb megkezdett majd elhallgat és várja hogy Melinda megtegye amit mondott. Remélhetőleg ez össze is jön, hiszen két percig még él a lány ajánlata. | |
| | | Melinda West
| Tárgy: Re: Bérlakások Szomb. Okt. 13, 2012 9:46 am | |
| Farkaslány ébredése
*Teljes meggyőződésem, hogy ez a nő nem normális. Vagy pedig valami fanatikus. Hogy őszinte legyek nem teljesen értem hogy miért törtbe a lakásunkba és miért hord össze baromságokat. Ami pedig megrémiszt az az, hogy tudja, hogy ki vagyok és teljesen egyértelmű, hogy kifejezetten engem kereset. Ahogy a nő rám emeli a tekintetét, elfordítom a fejemet, utálom ahogyan rám néz. Olyan érzésem van mintha belém látna és mindent tudna. De ugyan akkor valamilyen szinten kedvességet árasztott, amire én előéletemből kifolyólag támadással válaszoltam akár kinél tapasztaltam. Megszoktam azt, hogy egy-két ember kivételével ez nem jöhet másból csak érdekből és jobb elővigyázatosnak lenni és a végén kellemeset csalódni. Ahogy végig hallgatom a nőt csak vállat vonok és morgok egyet. A reakcióm pedig elég szűkszavúra sikerül és elég cinikusra.* -Persze és nem csak boszorkányok léteznek, ha nem manók, koboldok is. Sőt nézze csak ott repül az ablak előtt Csingiling. *Elhúzom a számat ahogyan végig mérem ezt a nőt. Nagyon nem szimpatikus és semmi más vágyam sincsen mint sem az, hogy eltakarodjon én pedig had folytassam tovább az életemet. Miután befejezte a néne a mondókáját csak kifújom a füstöt és felvonom a szemöldökömet. Ez lassan kezd egy horror sztorivá válni. Milyen ajándékot? Talán végre felfogja, hogy nem kívánatos személy itt és elhúzza a csíkot? Mondjuk erre kevés esélyt látok.* -Igen képzelje csak hiszek abban, hogy vannak az emberek és ennyi. Elégé bonyolulttá tesszük mi az életünket, nem kell még, hogy titokzatos csiribí-csiribával is bonyolítsuk az élettett. *Gyanakvóan nézem ahogyan fel áll és elém lép, nagyon elgondolkodtat mikor szomorú mosolyt látok meg az arcán, ezt nem tudom mire vélni. Most meg mi baja van? Ezen töprengeni nincsen sok időm mert felém lép és tovább beszél. Mikor végig mondja felnevettek. Megrázom a fejemet és beleszívok még egyet a cigimbe majd eloltom a hamutálban.* -Na jól van nyanya. Látom maga nem ért a szóból. De lása, hogy milyen jól nevelt vagyok. Legyen amit kar, aztán meglátja, hogy semmi nem fog történni és elmegy végre. *Megfogom a nyanya kezét egy fintor kíséretében és átölelem. Nagyon viccesnek találom a helyzetet és reménykedem, hogy ne, hogy haza jöjjön előbb valamelyik lakó társam és meglássák, hogy egy vényasszonyt ölelgetek a nappali közepén.* | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Bérlakások Vas. Okt. 14, 2012 7:55 am | |
| Farkaslány Ébredése
Melinda arra számít, hogy semmi se fog történni, de már akkor különös érzések sokasága keríti hatalmába mikor a nő keze az övéhez ér. Egy pillanatra különös bizsergés lesz rajta úrrá, majd mikor már azt hinné, hogy ennyivel megúszta újabb energia löket éri a nő felől. Olyan ez-az egész, mint ha valami ostromolná a testét, de egyenlőre nem kap bebocsátást akármennyire is igyekszik. Amikor, azonban átöleli a nőt, a védőfalak egyszerre omlanak le és ő szinte ösztönösen szívja magából az ismeretlen természetű energiát, amely hamarosan teljesen átjárja őt. Ekkor, visszatér a korábban érzett bizsergés, sőt egyre jobban erősödni kezd. Egy darabig, ez egészen kellemes érzés olyan, mint ha valami soha nem látott hatású drog mámorító hatása alákerült volna, de aztán mikor már azt hiszi nem fokozódhat a helyzet, a teste még inkább rátesz egy lapáttal. Minden porcikáját átjárta már, a bizsergés és az összes izma remeg mint a kocsonya, végül pedig szinte szeme is kifordul, majd minden fény kialszik körülötte.
A fények újra felgyulladnak és Melinda meglepően tapasztalja, hogy a fotelban ül. Mikor, körbe néz láthatja, hogy ajtó és az ablak be van zárva és nyoma sincsen a nőnek, vagy bármi más furcsaságnak. Éppen feltápászkodik, amikor megszólal az ajtó csengő. Mikor, oda megy az ajtóhoz és belenéz a kémlelő lyukba, döbbenten látja hogy alacsony szőke nő és egy kövér, nagydarab ázsiai férfi áll ott. Már éppen, megkérdezné mit akarnak amikor különös sistergő hang csapja meg a fülét, amelyet nem sokára hirtelen meleg érzet követ. Minden, ideg szála megfeszül, és a fejében megszólal a jól ismert, vészjelző de mielőtt bármit is tenne hatalmas robbanás rázza meg az épületet, a folyosót pedig lángnyelvek borítják be. Az ajtó és szoba falai is beleremegnek, majd a meglazult zsanérokat megrezegteti a forró levegő és vele együtt repül hátra az egész tákolmány jó néhány métert.
A fények újra kialudnak, majd felgyulladnak ezúttal azonban a padlón fekszik és minden egyes porcikája sajog. Az ajtaja be van zárva, legalábbis azokkal a zárakkal amelyeket a nő nem tett tönkre, és az ablak azonban tárva-nyitva. A nagymama már nincsen itt, vagy legalábbis semmi jel nem utal arra hogy még a lakásban tartózkodna, minden csöndes és tea illat is eltűnt az ablakon át. Már éppen megnyugodna hősnőnk egy kicsit, amikor megszólal a csengő, majd kopogás is hallatszik természetesen az ajtó felől | |
| | | Melinda West
| Tárgy: Re: Bérlakások Vas. Okt. 14, 2012 8:58 am | |
| Farkaslány ébredése
*Mikor megfogom a nő kezét, hirtelen bizsergés lesz úrrá rajtam, amire egyszerűen nem tudok, hogyan reagálni. Ennek legfőképp az az oka, hogy letaglóz a dolog. Az agyam azt diktálja, hogy engedjem el a nő kezét, de a kezem és a testem egyszerűen nem hajlandó engedelmeskedni. Még jobban ledöbbenek mikor újabb lökés hullámot érzek. Ahogy átölelem a nőt, az így is zavaros helyzet csak fokozódik. Teljesen ösztönösen, mintha világ életemben ezt csinálnám szívok magamba valami nagy energiát és kap el újra a bizsergés csak erősebben. Az agyam ezen a ponton már nem tudja feldolgozni a helyzetet és csak hagyom, hogy sodorjon magával a kábult állapot. Sosem érzetem még ennyire kábának magamat, de hogy őszinte legyek nagyon is tetszik. Teljesen kizárva érzem a külvilágot és olyan mintha vízágyon lebegnék, de talán annál is jobb. A kellemes állapot ott válik számomra rettenetesen ijesztővé mikor elkezdek remegni és úgy érzem, hogy mindjárt elájulok, a helyzeten cseppet sem javít, hogy hirtelen elsötétül előttem minden és teljes a filmszakadás. A fotelben ülve riadok fel. Azonnal pattanok fel onnét és nézek körbe a nőt keresve. Teljesen össze vagyok zavarodva és még a történtek hatása alatt vagyok. Nagyot sóhajtva állapítom meg, hogy bediliztem mert itt bizony senki nem járt és semmi sem történt. Bár ezt magam sem tudom elhinni, hiszen annyira valódinak tűnt az egész. Éppen már azon dolgoztam, hogy az agyamba verjem, hogy nem történt más csak az, hogy elaludtam a fotelben és hülyeséget álmodtam mikor csöngetek. Morogva indultam el az ajtó felé és néztem ki a kikukucskáló lyukon. Felvontam a szemöldökömet annak láttán, hogy kik állnak az ajtóm előtt. El sem tudom képzelni, hogy kik ezek és mit akarnak. Hirtelen üti meg a fülemet a sistergő hang és lesz nagyon rossz előérzetem, pont mielőtt kiszólnék, hogy ki az és mit akar. Mikor a folyosó lángba borul még a lélegzetem is meg áll és újra lebénulok és lépne se tudok semerre. Az pedig már csak hab a tortán mikor az ajtó velem együtt repül pár métert és meg merem kockáztatni, hogy ennek következtében az egész folyosót az én sikításom rázza meg. Újra minden fénybe borul de most a földről kelek fel a fejemet fogva. Nagyon fáj mindenem és most már tényleg nem tudom, hogy mi is történt. Remegve támaszkodok neki a falnak és próbálok logikus, reális magyarázatot találni erre az egészre de nem megy. Teljesen össze vagyok zavarodva, félek, fáj mindenem és a tetejébe még azt se tudom, hova tűnt az a nyanya aki ezt az egészet okozta. Ahogy végig mérem a szobát észre veszem, hogy az ablak nyitva van. Nagyon remélem, hogy a néne nem az ablakon keresztül távozott. A legközelebbi cigarettás doboz felé nyúlok és gyújtok meg egy szálat. Megremegek mikor kopogást hallok az ajtótól. Nagy levegőt véve, nyugalmat erőltetve magamra szólok ki.* -Megyek. *Beleszíva még egyet a cigimbe és kifújva a füstöt lépek az ajtóhoz és nézek ki a kukucskálón, felkészülve a legrosszabbra. | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Bérlakások Kedd Okt. 16, 2012 7:46 am | |
| Farkaslány Ébredése
Amikor Melinda oda lép az ajtóhoz és belenéz a kulcslyukba döbbenten veheti észre, hogy pontosan ugyan az a két személy áll ott mint akikről álmodott. Persze, akkor jóval homályosabb volt a kép, de olyan egyedi párosról van szó, hogy nem lehet őke senkivel összetéveszteni. A nő alacsony éppen, csak néhány centivel nőtte túl őt. Hosszú haja, amelyet hatalmas kontyba fogott össze, akár a háta közepéig is érhet, és remek keretbe fogja szép arcát. A fekete öltönye, tökéletesen áll rajta és még így is látszanak nőies idomai, pedig ez nem éppen egy neméhez illő viselet. A mellette álló férfi ellenben legalább egy de inkább, másfél-két fejjel magasodik felé és széltében pedig többszöröse a szőke hajú szépségnek. Rövid fekete haja van és jellegzetes ázsiai vonásai, amely miatt leginkább egy szumó birkózó jut róla az ember eszébe. Ő is öltönyt visel, de rajta úgy néz ki mint ha egy elefántra, fekete-fehér cafatokat oktatott volna valaki. - Üdvözletem, hölgyem! Mcnemara és Yamato nyomozók vagyunk, a New Yorki rendőrségtől. Okunk, van feltételezni hogy egy körözött bűnöző keresi magát. Kérem, nyissa ki az ajtót, szeretnénk önnel beszélni. - Szólal meg a nő, majd ő és társa is elővesz egy-egy jelvényt, valamint egy személy igazolványt. Ez alapján, minden a legnagyobb rendbe van, többször látott ilyen igazolványt és mind a kettőt amúgy se tudták volna ilyen jól meghamisítani. Ezt követően, egy körözést is megmutatnak, amelyen egyértelműen látszik az idős hölgy portréja. | |
| | | Melinda West
| Tárgy: Re: Bérlakások Kedd Okt. 16, 2012 9:02 am | |
| Farkaslány ébredése
*Még mindig a történtek hatása alatt álltam és enyhén sokkos állapotomon az cseppet sem segített, hogy az ajtóm előtt állók ugyan azok voltak akiket a látomásomban láttam. Lehet, hogy rossz szó a látomás, de nem tudok erre az egészre más szót alkalmazni. Nem tudtam dűlőre jutni a történtek felett, az agyam szinte teljesen leblokkolt. Ahogy szemügyre vettem jobban az ajtóm előtt állókat, kezdtem rosszul lenni és kétségbe esetten igyekeztem visszaidézni, hogy mi is történt. Berobbant az ajtó és teljes sötétség. Nagy kétségbe esésem közepette azért arra rá jöttem, hogy reálisan nézve a dolgokat arra semmi esélyem, hogy tűz lesz a folyóson és berobban az ajtóm. Ahogy méregettem a nőt és a férfit arra kelet, hogy jussak, hogy egyáltalán nem szimpatikusnak, legalább is a férfi egyáltalán nem a nő pedig azaz elmegy kategória. Az csak hab volt a tortán, hogy sikerült kiszúrnom, hogy zsaruk. Ennyit arról, hogy a rend őreinek ma máshol van dolguk. Nem szeretem a zsarukat habár sosem volt velük összetűzésem attól még nem szeretem őket. Ez biztos valami gettós genetikai adottság. Gyakorlatilag elég csak végig mérni őket és az ember rá jön, hogy kikkel van dolga, hiszen ezen a környéken elég feltűnő az efféle öltözködés. Mikor meghallom a nő szavait elhúzom a számat. Arra rájöttem magamtól is, hogy zsaruk, elég rájuk vetni két pillantást. Az pedig újabb sokkot okoz mikor meghallom, hogy egy körözőt bűnöző keres engem. Nagyon jó, ennél jobb már nehezen lehetne.* -Egy pillanat és nyitom. *Szólok ki nyugalmat erőltetve a hangomra, gyors léptekkel megyek be a szobába és dobom a hamutálba a teljesen leéget cigimet és gyújtok meg egy új szálat. A táskámból egy perc alatt kikapom a kulcsomat és nyírom ki az ajtót.* -Jó estét! *Végig nézek gyorsan a személyigazolványokon meg a jelvényeken. Eredeti mindegyik, nem kétséges, ilyen tökéletes hamisítvány nem lehet gyártani. Ahogy a nő megmutatja a körözést végig fut a hideg a hátamon. Nos teljesen egyértelmű számomra, hogy jó lesz kitalálnom valami értelme hazugságot, mert az igazat nem mondhatom el anélkül, hogy ne csuknának diliházba vagy ne higgyék azt, hogy drog esetleg alkohol hatása alatt állok. Nyugodt tekintettel nézek a nőre miközben bele szívok a cigimbe és befújom a füstöt a lakásba.* -Nos örömmel közölhettem Önökkel, hogy elég alaposan el késtek. Viszont mint láthatják élek és jól vagyok. Amúgy miért körözik? | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Bérlakások Vas. Okt. 21, 2012 11:49 pm | |
| Farkaslány Ébredése
A két nyomozó komótos léptekkel sétál be a lakásba, mikor kinyitják nekik az ajtót és még arra is szakítanak időt, hogy megtöröljék a lábukat. Ezt követően alaposan körbe néznek helyiségben, és csak akkor gyorsulnak fel, amikor közlik velük, hogy a cél személy már járt itt korábban. Főleg, a nő arcán látni meglepődést és valami fajta félelmet. Az ázsiai férfi arca nyugodt marad, és látszólag nem érdekli különösebben a dolog. Néha, a szemét is becsukja és úgy forgatja körbe a fejét, vagy épp az izadtságot törölgeti le a homlokáról, egyszóval nem végzi valami a jól a munkáját és elégé érdekes nyomozási módszerei lehetnek. - Értem. Nos, a hölgy több négyértékű lopást, bankrablást követett el, évekig ült testi sértésért való felbujtásért és igen hosszú a bűnlajstroma. Jelenleg, több rá jellemző bűncselekmény megszervezésével gyanúsítjuk. Esetleg, nem tudja mit akart magától? Nagyon fontos lenne, hogy mindent elmondjon, tudja rács mögé szeretnénk zárni. - Mondja, neked a nő miután pofátlanul helyet foglalt ő is egy széken. Az ázsiai férfi tovább nézelődik, de egyre gyakrabban és egyre hosszabban néz lecsukott szemmel. Persze, gyanura kevés ok akad, hiszen amilyen fura a pasi, a nő épp olyan normálisan beszél. Látszólag, nem hallgat el előled semmi részletet, de nem is beszél túl sokat. | |
| | | Melinda West
| Tárgy: Re: Bérlakások Szomb. Okt. 27, 2012 8:38 am | |
| Farkaslány ébredése
*Nem szívesen engedek be idegeneket a lakásba. És, hogy őszinte legyek ez alól a rendőrök sem kivételek. Azzal viszont jó pontot kaptak tőlem, hogy legalább illedelmesek voltak és lábat töröltek. Figyelmemet inkább a nőnek szentelem mint sem a férfinak. A férfi nekem nem szimpatikus, de ahogy elnézem nem is sűrűn érdekli őt, hogy mi folyik körülötte, szépen csendben el van magának. Bármennyire is találom az afrikait semlegesnek még is rettenetesen idegesít, hogy a közelemben van, lehet, hogy a passzivitása taszít ennyire. Magamban morgok egyet ahogy a nő is leül. Úgy tűnik ma van a pofátlanság világnapja, de se baj majd kiteszek gy táblát az ajtóra ezzel a felirattal: ingyen ülőhely. Neki támaszkodom a falnak, hogy szembe legyek a nővel és elnyomtam a cigimet, majd laza mozdulattal újat gyújtottam meg. Egy kicsit emésztetem amit a nő mond miközben a szemébe nézek. Azt próbálom kiolvasni, hogy minden amit mond igaz-e. A végén arra juttok, hogy azért nem veszem készpénznek amit mondd. Lehet, hogy a nyanya rabolt el dolgokat másoktól és, hogy van pár sötét ügye, de azt én tudom, hogy hozzám nem ezzel a szándékkal látogatott el. Nekem adót valamit mint sem elvet volna. Bár, hogy pontosan mit is azt még én magam sem tudom. Persze bizonyos részleteket nem fogok megemlíteni a zsaruknak. * -Persze megértem, hogy rács mögé akarják rakni. Semmi érdekeset nem akart tőlem. Egy-két zárat haza vágót, mikor én meg jöttem a fotelben ücsörgött és jósolni akart nekem meg ilyen hülyeségeket akart nekem magyarázni. De elküldtem és ő pedig elment. Tőlem pedig nem tűnt el semmi. Megkérdezhetem, hogy miből gondolták, hogy én leszek a következő? *Lopva az órára néztem. Kezdtem magamat a mai nap eseményei után feszélyezve érezni és szerettem volna végre ledőlni és pihenni egy kicsit. Az sem javított a helyzeten, hogy egyedül voltam itthon a két zsaruval. Nagyon tudtam volna értékelni ha végre valamelyik srác haza esne a munkából. Csak végre valaki jöjjön haza és segítsen lerázni a zsarukat, hogy utána tudjak nyugodtan pihenni. Ez egy kicsit önző most tőlem, de a tisztesség most egy cseppet sem izgat.* | |
| | | Kalandmester
| Tárgy: Re: Bérlakások Vas. Okt. 28, 2012 8:49 am | |
| Farkaslány Ébredése
A nő rezzenéstelen arccal hallgatja Melinda szavait, amelyen csak akkor fut végig egy apró remegés hullám, mikor újabb kérdést tesz fel. Ez, azonban maximum néhány másodpercig tart, és most is ahogyan korábban mindig amikor kétsége támadhatott volna, már érkezik is a konkrét válasz. - Erről nem lenne szabad beszélnem, de mivel ilyen készségesen, Egy megbízható informátorunktól mondta el ezt nekünk, aki hogy is mondjam kissé zűrös helyzetbe került. Természetesen, ezért el kellett engednünk a megérdemelt büntetése egy részét.... - Mondja, röviden és pontosan, ahogyan azt eddig is tette. Hazugságnak a jelét, továbbra se látni rajta, igaz most sokkal kevesebb idje van a megfigyelésre, mert szőke nő mondandóját, a ázsiai férfi hangos kiáltása szakítja meg. - Phillips megtalált minket futás! - Hallatszik a hangja, amely betölti a szobát, olyan erővel, hogy szinte a falak is beleremegnek. Innentől, az események pedig drámaian felgyorsulnak. Még hallhatja a nő feltűnően magassá vált, hangját mielőtt betörik az ajtó és a földre vetődik. A következő emléke, hogy a férfi felkapja őt és kiugrik vele az ablakon így éppen csak elkerülik a lángnyelveket. Innentől azonban, minden sötétségbe borul ismét és az elméjét, megszállják a furcsán valósághű álomképek.
Álmában egy ismerős lakás előtt várakozik, és érzi a testét megrázó sírás roham utóhatását. A keze iszonyatosan sajog, és mikor felemeli rögtön látja, az egyiken a gipszet, a másikon pedig a kötést. Újra elsírja magát és az egész lelkét betölti, a reménytelenség iszonyatos érzése. Ekkor, megérkezik Jeremy és tudja, hogy lefogja korholni....
Ébredés, rettenetes és fájó ébredés. Minden, porcikája sajog és ha ez még nem lenne elég, a karjai felváltva versengenek, a kiemelt figyelemért. Melinda első gondolata talán a pánik lehet, hiszen alig lát és fények világítanak a feje felett, mellette pedig egy mentős ruhát viselő férfi ül. - Nyugalom, hölgyem! Gázrobbanás, történt a lakásában és kivitte magát az emeletről. Szerencséje volt, mert valami lefékezhette az esését. A jelek szerint megúszta egy kis égéssel, és egy sima kartöréssel. Értesítsünk, valakit? - Kérdezi, a mentős srác, majd mielőtt válaszolhatnál neki újra rád borul a homály.
/Kalandod itt véget ért! Szerencsére sikerült túlélned, és folytathatod a játékot, remélhetőleg már Jeremyvel./ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bérlakások | |
| |
| | | | Bérlakások | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |