Heroes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Kikötő és környéke

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 108

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzomb. Szept. 01, 2012 6:00 pm

A városrész kikötője és környéke. Rengeteg raktárház és műhely található itt.
Vissza az elejére Go down
https://heroesfrpg.hungarianforum.com
Serah

Serah

Hozzászólások száma : 19

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyKedd Szept. 11, 2012 8:12 am

A kikötő, sok hajó és még több víz vagyis a legtöbb ember ezt látja benne, én viszont egészen mást látok. A hullámzó vizet, mely el tudja sodorni a bánatunkat, és el tudja vinni a kívánságunkat, a hajókat melyek oly békésen ringatóznak. Erről egy dal jut eszembe. ~Egy városban lévő kikötő szélén egy lány állt csendesen. Nézte a tengert ami az emlékeit hordozza, egy történet amit nem tud elmondani~ Hm, úgy tűnik most én vagyok ez a lány. Leülök egy nagyobb fa dobozra a mólón majd az ölembe rakom a táskám és kutakodni kezdek benne. Lassan kiemelek egy kis üvegpalackot amiben egy összehajtott papír van. Nézem egy ideig majd visszanézek a vízre. Észre sem veszem az alakot aki kicsit távolabbról figyel engem.
~Remélem tényleg teljesül az egyetlen kívánságom~ gondolom miközben a doboz mellé rakom a táskám és az üvegpalackot magamhoz szorítva felállok. Kissé félénken a móló legszélére lépkedek. Egyre görcsösebben szorítom magamhoz a kis üvegcsét. Legördült pár könnycsepp az arcomon ahogy ismét elgondolkozom ~Csak egyetlen barátot, Istenem kérlek, csak egyetlen barátot...!~ Görcsösségem lassan enged majd a jobb kezembe fogom a palackot és dobásra emelem. Már épp elhajítanám amikor megérzem az idegen tekintetét a hátamon. Megállok majd hátranézek. Igazam volt, van ott valaki. Leengedem a karom magam mellé majd felé fordulok és végigpásztázom a szememmel. Kb. 20 éves, sportos, elegáns srác, vajon mit kereshet itt?
-Hé mi olyan érdekes? Nem láttál még lányt? - kérdeztem tőle szarkasztikusan miközben lazán a csípőmre rakom a kezem. Próbálom leplezni a zavarom mivel tudom, hogy elég hülyén nézhetek most ki. ~Egy emo csaj aki a vízbe akar dobni egy üveget, istenem de ciki vagyok~ gondoltam de továbbra is csak bámultam a srácra, majd fogtam magam és visszafordultam. Ismét a vizet kezdem el kémlelni amikor észreveszem az új könnycseppeket az arcomon és gyorsan letörlöm őket.
Milo

Milo

Hozzászólások száma : 16

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzer. Szept. 12, 2012 7:09 am

Lassan, lenyugvó nap halovány vörös sugarai festék meg, az eget és a Brooklyni kikötő előtt elterülő vizet. Ilyenkor szinte senki sincsen itt a kikötőben, még személyzet is a viszonylag kényelmes barakkokba húzódott. Én azonban ilyenkor érzem igazán elememben magamat, és el se tudnám képzelni, hogy a hajófenéken kuksoljak. Inkább idefent szorgoskodom, ameddig csak teljesen be nem sötétedik. Most épp pihenőbe vagyok, hiszen a mára kijelölt munkákkal régen végeztem már, és csak vacsora főzés maradt hátra, ami azonban még várhat. Sokkal jobban leköt, a tisztára polírozott felületen tükröződő arcom, amely az utóbbi időbe megdöbbentő változásokat mutat. Fekete haj keretezi egyszerű vonalakkal körülhatárolt arcomat, amelyet a mélyen ülő barna szemek miatt kifejezetten férfiasnak tűnik most. Egyszerű fehér inget vettem fel, amelyet a kellemes kora őszi időjárás miatt nem gomboltam össze, így látható a felső testem ami szintén drámai változásokon ment át.
~ Kezdek megemberesedni, de azért még van min dolgoznom. Lehet, hogy Mellisa segítségét kéne kérnem, ő biztosan megtudna edzési tippeket adni. Nem, az nem valami jó ötlet, az a nő egy abberált állat és biztosan szívesen agyon dolgoztatna. Igaz, soha nem edzettem keményen, és talán itt lenne az ideje hogy elkezdjem. Hiába nem vagyok egy nagy sportoló, azért a munkát mindig jól bírtam, és talán akaraterőmmel leküzdhetném nehézségeket. ~

Gondolkodom el, miközben folytatom a testem vizsgálatát. A hasamon és a kezeimen már látszik a rendszeres, de nem túl intenzív testedzés nyoma. A korábban finom, és kifejezetten puha kezem pedig kötélbarázdák tarkítják, az ujjam hegyénél pedig szereléskor keletkezett bőrkeményedések találhatóak. Végezetül az alulra felvett világoskék farmert igazítom meg és kicsit a strandpapucsomba is jobban beledugom a lábam, ne hogy véletlen emiatt essek bele a vízbe.
~ Ezzel meg is volnánk, most már legjobb lesz ha neki látok a főzéshez. Már kezdek nagyon éhes lenni, és szél is kezd feltámadni. Kár, hogy a halak nem sütik meg magukat, de még mindig jobb mint azok túlsózott rendelt életek. ~
Folytatom, a gondolkodást majd szenet rakok a kiskerti grillre, amelyet meg is gyújtok hogy minél előbb elérje a sütésre alkalmas hőmérsékletet. Ehhez, azonban még ide kell így nyugodtan nézelődhetem a kikötőbe. A szemem rögtön megakad egy fiatal lányon, akit már többször láttam kikötőbe bóklászni.
~ Ő már megint mit keres itt? Nem hiszem hogy... ~
Futna át agyamon a gondolat, de ekkor a megszólít a mai fiatalokra jellemző durva és kemény szavakkal. Ezeket egy pillanatra nem is tudom hova tenni, ezért csak állok megrökönyödve. Az arcom komoly maradt, a szemeimben látszik csak valami kicsi abból amit érzek és gondolok.
~ Na, most mit kezdjek vele? Hogy, mer így beszélni egy nála idősebbel? Oké, hogy nem vagyok sokkal idősebb nála, de akkor is lehetnék akár tanára is. Ilyenkor örülök, hogy az egyetemen maradtam, és nem mentek el diplomámmal iskolai könyvtárosnak. ~
Beszélgettek magammal, még mindig állva mint valami fajta bárgyú zombi egy idióta horror filmből. Ekkora, azonban meg csak a grill melege és a gyomrom is nagyot kordul jelezve, hogy szeretné már ha a főzésen járna az eszem.
- Esetleg, beszólás helyett nem lenne kedved velem vacsorázni? Nem, vagyok az pedobácsi típus és amúgy is sok halat fogtam reggel. Megsütöm grillen és megesszük egy kis sült krumplival. Mit szólsz az ajánlathoz? -
Szólok vissza neki, olyan nyugodt hanggal amennyire az csak tőlem a jelenhelyzetben csak telik. Szerencse, hogy nem vagyok ideges típus és hogy Melisa az utóbbi időben javított valamennyit a szociális érdeklődésemen.

Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzer. Szept. 12, 2012 8:00 am

A távolba meredve mérlegelem az ajánlatát, teljesen máshol jár az agyam és észre sem veszem, hogy egyre erősebben markolom a kis üveget. ~Hát lehet, hogy azt mondja, hogy nem pedomaci de sosem szabad hinni másoknak...bár most így belegondolva tényleg nem néz ki úgy, vagy ha az is akkor jól leplezi, vagy az is lehet, hogy buzi...mármint az az ing elég buzisan áll rajta így kigombolva...harmadik lehetőség az is, hogy csak pusztán nem is tudom...kedves? Vagy csak szarkazmus volt? Bár elég értelmet ez a meghívás még ha őszinte is...valahogy nem illenénk össze...mármint...~ fejezem be a gondolatmenetem majd végignézek magamon. Fekete ujjatlan, fekete csőfarmer, magas szárú rocker bakancs és az elmaradhatatlan - szintén fekete - pulóverem, micsoda nőiesség és micsoda színkombináció, pff.
Hirtelen arra lettem figyelmes hogy valamiért nagyon fáj a jobb kezem, ekkor veszem észre, hogy tiszta erőből szorongatom a szerencsétlen palackot. Elég ideges lettem ettől a meghívástól, nem is értem miért. ~Végül is, ha baj lesz tudom használni a sokkolóm...meg az átkom~ borzongok meg majd ismét hátrafordulok.
-De csak most az egyszer... - mondom majd felkapom a táskám és flegma arckifejezéssel elindulok a srác hajója felé, minél közelebb érek annál határozottabb vélemény alakul ki bennem ~Na jó ez most tényleg vagy buzi vagy nem tudom, biztos imádja magát bámulni, elég kigyúrt, lehet hogy ő az a tipikus "tükörgyúró" aki bemegy a konditerembe, beáll a tükör elé és elégedetten nézi a tükörben az izmait közben megállapítja, hogy ha ő csaj lenne dugna magával? Vagy nem tudom...elég furcsa mindenesetre~ Fejezem be a gondolatmenetem mikor a hajóhoz érkezem. Ránézek az oldalára amin a polírozás miatt látom a tükörképem. Pár másodpercig farkasszemet nézek a hajó oldaláról visszanéző szörnyre majd inkább a srácra nézek.
-Tényleg nem nézel ki pedomacinak...de miért is kínáltad fel a vacsora lehetőségét? Nem egészen értem- mondom miközben elrakom a még mindig a kezemben tartott palackot a - mily meglepő - fekete válltáskámba.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzer. Szept. 19, 2012 7:04 am

A lány elfogadja az ajánlatomat majd lassan megindul a hajóm felé. Útközben, néha meg-meg torpan, mint ha elgondolkodna valamin, de ennek tartalmát elrejti a hozzám hasonlóan érzelemmentes arc. Az egyetlen, amiből látszik hogy nem tökéletes az önuralma, az a szemében izzó tompa szomorúság. Tekintetemmel, végig követem ő a mólón, majd mikor eléri annak a szélét felsegítem őt a fedélzetre.
- Óvatosan! Ezen partszakaszon nincsenek vízi mentők ha bele esel a vízbe, akkor ilyen állapotba, alig ha fogsz kikászálódni onnan. Amúgy, a vacsora lehetőséget azért ajánlottam fel mert gondoltam biztos éhes vagy már ilyenkor. Egyébként is sokat szoktalak látni erre, és gondoltam jobb lesz ha megismerkedünk. -
Mondom neki, nyugodt kellemes hangon amelybe igyekszem minimálisra venni a kioktatást. Nem, akarom megsérteni és őszintén az egészet egyszerű tényközlésnek szántam, semmi többnek. Miután beszállt van lehetősége jobban szemügyre venni haj hajót ami külsőleg nem nyújt épp bizalom gerjesztő látványt. Látszik rajta hogy még sokat dolgoztak vele és még kell is majd, de éppen ez a tulajdonsága kölcsönöz neki valami fajta sajátos bájt. Felül található a kormányos fülkéje, mint kis motoros hajóknál általában, és egy terasz szerű alsó fedélzet. Alsó rész egy része is zárt itt egy kis konyha, egy szűk két személyes ágy és egy mini fürdőszoba kapott helyett. Mindent látni, hiszen az ajtók takarítás miatt még nyitva vannak, éppen csak be kell kukkantani.
~ Érdekes, ez a lány olyan magányosnak és elhagyatottnak tűnik, de túl jól van öltözve egyszerű hajléktalanhoz. Talán, csak a szülei elől menekül vagy egyszerűen magányra vágyik. Lehet, hogy öltözködése miatt közösítették ki? Nem, hiszem sok fiatalon látni ilyen fekete göncöket mostanában és ez nem is néz ki vészesen. Hogyan kérdezzek rá ezekre a kényes kérdésekre? Még se rohanhatom le ezekkel csak így.... Hagyjuk is, a legjobb lesz ha most inkább az étellel foglalkozom. Az ember nyelve úgy is sokkal könnyebben megered ha tele van a hasa. ~
Gondolkodom el, majd a hűtőhöz megyek hogy elővegyem a halakat és a krumplit. A reggel fogott négy darab sügért és valamivel nagyobb fekete tőkehalat, szerencsére még reggel bepácoltam és feldolgoztam így ezzel nem lesz sok problémám. A sós, citromleves zöld fűszeres pác ráadásnak jól átjárta így már rakhatnám a grillre, de krumplit még előkel készítenem. Ehhez hozzá is látok, de közben megtöröm a hosszas hallgatást és óvatos kérdésekkel bombázom újdonsült ismernőmet.
- Amúgy engem Milonak, hívnak Milo Battaglianak, de sokan csak Tengeri farkasnak, vagy simán farkasnak hívnak. A nagyapám indián volt, és ezért van egy ilyen harmadik indián nevem is. Ezen felül azt érdemes tudni rólam, hogy Columbia egyetemen tanulok mérnök informatikusnak. Már van egy diplomám könyvárpedagógus diplomám, és egy hároméves üzleti főiskolám. Te is mesélsz magadról? -
Próbálkozom, hát ha összejön valami majd neki látok hogy felvágjam a krumplit és előkészítsem a többi sütni való finomságot.
Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzer. Szept. 19, 2012 8:26 am

Elfogadom a segítségét a fedélzetre való felszálláskor, bár magamtól is meg tudom oldani de nem akarom teljesen lelombozom. ~Hogy érti hogy ilyen állapotban? Ez most lebecsül engem? Chö...nem vagyok olyan elveszett mint amilyennek kinézek, de jó, nem szólok semmit, talán így jobb is lesz. Mellesleg ha már többször látott itt akkor valószínűleg figyelmetlen vagyok, hogy nem vettem észre~ gondolom majd végignézek a hajón. A maga módján egészen bűbájos, személy szerint nekem nagyon is tetszik, nem tökéletes és emiatt nem kelti a "túlcsicsázott" hatást.
-Igazán aranyos kis hajó - mondom majd visszanézek a srácra aki mintha gondolkozna valamin. Hogy ezen miért nem lepődöm meg? Nyilván magában alkot kritikát rólam, mint mindenki más. Miután magához tért rögtön a hűtő felé vette az irányt majd kivett pár halat és némi krumplit. ~Nem hagyhatom, hogy egyedül csinálja, nem akarok "ingyenélni" és nem is akarok élősködőnek tűnni...~ gondoltam végig majd a srác mellé léptem és meghallgattam amit magáról mond - Áh értem...Nos én Serah vagyok, Serah Lockheart, nem rég költöztem Manhattanba...A George Washington Középiskolába járok - mondtam kissé félénken majd egy hirtelen váltás jött és hirtelen elszántabb lett a hangom - Hogy értetted azt, hogy ilyen állapotban nem fogok tudni kimászni a vízből? Mellesleg ha bele is esnék akkor sem fulladnék bele, most egész alacsonyan áll a víz...Mindegy is...segíthetek? - kérdezem ismét félénken majd kihalászok egy kést a tartóból és neki állok a krumpli felvágásának. Közben figyelem ahogy a Nap lassan, szépen,csendesen eltűnik a horizonton. ~Pff, most a Nappal együtt a kis palack is eltűnhetne ha Milo nem szakít félbe~ gondolom,de egyáltalán nem vagyok morcos emiatt, kicsit még jókedvű is vagyok emiatt, de ezt csak onnan lehet észrevenni elkezdem dúdolgatni a dalocskát ami a mólón is eszembe jutott. A szomorkás dallam dúdolása közben teljesen el is felejtkezek arról, hogy Milo is itt van,és csak akkor veszem észre mikor a dal végére érve oldalra pillantok. ~Anyám, hogy lehetek ennyire ciki? Már másodjára égetem be magam. Úgy tűnik csak ehhez van tehetségem. Pff.~ gondolom majd lerakom a kést és a bakancsom orrát kezdem el tanulmányozni. ~Ha eddig nem nézett hülyének akkor most tuti nagy csalódást okoztam neki, gratulálok Serah, erre tényleg csak te vagy képes~ gondoltam és legszívesebben állba rúgtam volna magam, de az még hülyébben nézett volna ki.
-Még mindig nem értem miért hívtál meg... a legtöbb ember frászt kap tőlem. - mondom halkan ~Azt is hozzá kell tennem, hogy nem alaptalanul, elvégre egy szörnyeteg vagyok~ gondolom.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzomb. Szept. 22, 2012 12:14 pm

Serah és én gyorsan túljutunk a kötelező udvariaskodáson, sőt gyakorlatilag el is hagytuk az egészet. Talán furának tűnhet, de valami fajta melegség árad szét a gyomromban, amikor a hajóra lépett és furcsa bizsergést érzek végtagjaimban. Ez kicsit hasonlít arra amikor egy szokatlanul nagy energia forrás közelébe, de nem méltatom még csak néhány kósza gondolatra se. Hiszen, ez inkább egy fajta érzelmi reakció, amelyet a magány szokatlan hiánya kelthetett bennem. A dolgok azonban, nem mennek végig simán, ugyan is amikor hozzálátnék a krumpli pucoláshoz újdonsült ismerősöm rögtön oda ugrik kotnyeleskedni.
- Héééé! -
Kiáltok fel hirtelen, majd felé fordítom a tekintetemet. Az arcom komoly marad ugyan, de a komor kőmaszk amit magamra öltöttem, kissé megremeg és szemöldököm is furcsán magasba lendül. A kezemmel finoman megérintem, az övét majd arrébb tolom.
~ Nem, ő itt most vendég és ez az én hajóm, az én konyhámmal! Itt rajtam kívül, senki se nyúljon semmihez és amúgy is nem kétszemélyes konyha. Rendben van hogy beengedtem ide és az is hogy segíteni szeretne, de nem kérek belőle köszönöm. Tökéletesen megtudok főzni egyedül is az ételt, semmi szükségem senki segítségére. ~
Gondolkodok el, fel sem fogva hogy a lány esetleg megbánthatom, vagy pedig idő előtt összeveszhetek vele. Azzal se törődök hogy milyen aranyosan dúdolja, azt kis dalocskát vagy kezeink még mindig érintkeznek, és közöttünk csak úgy vibrál az áramló energia.
- Kérlek, ne akarj nekem segíteni. Te most vendég vagy és amúgy is lány, már pedig nagymamámon kívül egyetlen egy nő se főzhet rám. Ezt a tulajdon édesanyámnak, se biztos hogy megengedném, nálunk ez odahaza apám vagy az én feladatom volt. Allergiás vagyok, ha valaki a konyhámban kotnyeleskedik, kérlek inkább keresd meg papír tányérokat. -
Mondom, furcsa tónusú rendkívül erőteljes hangon amely hihetetlen intenzitással csap le Serah elméjére. Egy pillanatra, talán még hatással is lesz rá hiszen váratlanul érheti hogy a saját erejét használják ellene. Én, magam is meglepődök egy pillanatra, és döbbenten nézek rá, mikor elkezdem kapiskálni hogy mi is történt valójában.
- Te... te olyan vagy mint én... izé.... sajnálom. Nem, akartalak bántani. Mi volt ez ami történt? -
Kérdezem, még mindig kissé sokkolt döbbent állapotba. A kezemet rögtön elkapom, az övétől, de hangszálaim még mindig bizseregnek és rettenetes a tudat, hogy még mindig képes lennék ezt a fura hangot használni. A további szavaira nem reagálok, csoda hogy egyáltalán idáig eljutottam és képes voltam neki kinyögni valamit.
Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzomb. Szept. 22, 2012 1:34 pm

Hallom ahogy felkiált, de annyira nem érdekel, ha zavarja valami azt majd elmondja és nem a fülembe sikongat. Amikor hozzáér a kezemhez teljesen lefagyok. Legszívesebben ellökném magamtól de túlságosan is sokkol ahhoz, hogy reagáljak, túl sok emléket ébreszt fel. Érzem a tekintetét magamon. ~Ne kérlek, ne nézz rám...kérlek...~ gondolom és az ajkamba harapok. Az összeérő kezünkre nézek majd hirtelen megérzem azt az erőteljes energiát ami egyértelműen Miloból árad aki elkezd hozzám beszélni. ~Istenem, most mi baja ezzel?~ gondolom majd hirtelen meghallom a kérést. Olyan ismerős hangon mondta de csak akkor ismertem fel amikor a karom már önmagától mozdult a konyhaszekrény felé. ~Mi ez? Hogy képes?! Mi történik?!~ futottak át a gondolatok a fejemen miközben egyre jobban elöntött a félelem. Olyan érzés volt mintha valami megszállt volna és ő mozgatta volna a testrészeim. Kinyitottam a szekrényt amiben ott voltak a papír tányérok. Hirtelen visszanyertem a testem felett az irányítást majd azon nyomban felkaptam a pulton heverő kést és elhátráltam Milotól. Egész testemben remegtem a félelemtől. Meg sem hallottam a mondanivalóját. ~Hogy volt képes használni a képességem?! Talán azaz energia...elszívta volna? Lehetetlen...vagy mégis? Esetleg ez egy másik képesség?!~
-Áruld el mi volt ez...- mondom neki majd neki szegezem a kést. Úgy véltem jobb óvatosnak lenni ha esetleg van még valami meglepetés a tarsolyában. Még mindig remegtem de próbáltam erős maradni így az arcomon semmi sem látszott. Fürkészem az arcát, úgy tűnik ugyanannyira meglepődött mint én, de valószínűleg jobban képben van a dolgokkal mint én, ő okozta ezt a helyzetet. Az agyamban közben újra és újra végigpörgettem az előbb történteket, de még mindig nem tudtam teljesen felfogni.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzer. Okt. 03, 2012 2:12 am

A kellemesnek induló ismerkedési estnek vége szakad, a két ember között szövődő vékony fonál pedig, egyenlőre megállt a növekedésbe, mint ha ő maga se tudná feldolgozni a történteket. Noha, én magam már éltem át hasonló élményt, de az évekkel ezelőtt volt és az amit akkor éreztem, a mostanival össze se lehet hasonlítani. Perceknek tűnő másodpercekig minden leáll körülöttem, a második pánik hullám, még az agytekervényeimet is lebénítja. Hiába, szegez rám Serah kést, hiába próbál védekezni nem törődök vele, csak állok ott megint ledermedve, miközben elkeseredett csata dúl bennem. A pánikot, követő undor, azonban hatásos eszköz, és ha megszólalni egyenlőre, nem is merek, de legalább magammal megpróbálhatom tisztázni a helyzetet.
~ Egy szörnyeteg vagyok. Felhívom magamhoz szegény védtelen lányt, majd az erőmet használva letámadom őt. Ráadásnak, mindezt úgy, hogy saját erejét használom fel végül ellene és ő tulajdonképpen nem tehetett semmit se. Ez a képesség, amit birtokol ráadásnak nagyon ijesztő, én szinte bármilyen energiát felbírok használni, de az hang és az amit most hangszálaimban érzek valami elképesztő. Mi lesz ha megszólalok? Mi lesz ha valami károsodást okozok vele? Mi lesz ha még hang kontrolálására figyelek, elveszítem a saját erőm felett a kontrollt. Mi lesz, ha fordítva történik, meg mindez? Sokkal, jobban oda kéne figyelnem kit hívok el ide, és tényleg nem lenne szabad emberek közelébe mennem. Megint csak, baj van velem. ~
Gondolkodom el, miközben néhány lépést hátrálok, ne hogy megint történjen valami. Ekkor, már kezdem felfogni, hogy mi is történik körülöttem, és egyáltalán nem tetszik, hogy kést szegeznek rám. Igaz, attól jobban félek, hogy esetleg a lány sebesíti meg saját magát.
- Tedd, le azt a kést! Kérlek, tedd le és hallgass meg. Mindent, megmagyarázok. -
Mondom, újra érezve hangomban, azt a különös erőt, amellyel az előbb a jelek szerint gúzsba kötöttem Serah elméjét. Ezzel szerencsére, el is tűnt az átvett energia, amely néhány másodpercnyi nyugalmat ad nekem.
- Én is különleges vagyok épp ahogyan te, és még azt hiszem sokan mások is. Mind, az evolúció következő lépcső fokai vagyunk, mutánsok. Pont, úgy mint az x-men képregényekben, csak ez teljesen valóságos. Az én képességem, hogy képes vagyok minden fajta energiát magamba szívni, ha az számomra ártó vagy nem figyelek oda az érzelmeimre, indulataimra. Az elvett energiát, a testembe tudom építeni, de amikor egy képességgel bíróhoz érek, akkor az erejét szoktam jellemzően átvenni. Ilyenkor, a testem módosulni fog és képes leszek az említett képességet alkalmazni, bár nem gyakorik hogy hozzád hasonlóval találkozok. A képességed valami bámulatos, ugyan akkor azt hiszem kicsit rémisztő is. Sajnálom, hogy véletlen felhasználtam ellened, nem állt szándékomban. Ha tudom, hogy az vagy ami, akkore gész biztosan sokkal óvatosabb vagyok.
Mondom, neki teljesen megfeledkezve olyan apróságokról, hogy mi ma főzni akartunk vagy bármi mást csinálni.
- Várj, megmutatom hogy is zajlik ez. Kérlek, ne ijedj meg. Akik, eddig látták sokszor rémisztőnek találták a folyamatot. -
Folytatom, majd a kezemet magasba emelem és megérintem a lámpát. A lámpa egy pillanatra világítani kezd, amikor aktiválom a képességemet majd kialszik és lassan érezni kezdem hogy elektromos energia átjár. Apró kékes villanások, jelzik a tenyerem körül a műveletet, majd amikor úgy érzem kész Serah elé állok és aktiválom amit megszereztem. A testem hirtelen képes derengésbe kezd látszani, ahogyan az sejtjeim teletöltődnek energiával és érzem hogy egy-két centivel padló felé emelkedik.
Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzer. Okt. 03, 2012 6:16 am

Látom, hogy teljesen ledermed így kicsit lejjebb engedtem a neki szegezett fegyvert. Pont olyan az arca mint az enyém volt amikor előjött a képességem. Még mindig nem egészen értem mi folyik itt de már nem olyan ijesztő a helyzet mint pár másodperccel ezelőtt. Amint meghallom a következő utasítást a kés lassan kicsúszik a kezemből és nagyot koppan a hajópadlón én pedig Milo szemébe nézek. Érzem ahogy Miloból eltűnik az a hatalmas energia majd belekezd a mondandójába de alig figyelek rá inkább halkan beszélni kezdek én is.
-Ijesztő ugye? Oda kell figyelni...eleinte én is ugyanígy reagáltam rá, sőt sokáig meg sem mertem szólalni mert nem tudtam melyik szó mögött bújik meg az átok...-motyogom majd fél füllel meghallom az erőmre tett megjegyzést -Chö, bámulatos? Rémisztő? Ez egy gonosz erő mely csak fájdalmat okoz az embereknek...használni sem tudom, nem is akarom...legszívesebben megszabadulnék tőle...legalább egy kicsit normális lennék...- mondom, majd már csak azt hallom meg az ő mondandójából, hogy valamit mutat és ne ijedjek meg. Oké, ez így kicsit furán hangzik, és valahogy rossz előérzetem lett tőle, de ugyanakkor kíváncsivá is tett. Figyeltem a kezét ahogy a lámpához ér, egy pillanatra a lámpa elkezd világítani majd ki is alszik. Kékes villanások jelennek a tenyere körül majd felém fordul és most már az egész teste körül kékes energia látszik majd kissé a levegőbe emelkedik. Valóban, normális emberek azt mondanák, hogy ijesztő nekem azonban nagyon is tetszett, volt benne valami elképesztő, valami gyönyörű...oké tényleg őrült vagyok.
-Ez...bámulatos! - mondom póker arccal de a hangom tele van lelkesedéssel és csodálattal. - Ám kevésbé veszélyes mint az én képességem...igazából most először találkozom hozzám hasonlóval - mondom majd közelebb lépek hozzá és a kezem az erőtér közelébe rakom, hogy érezzem az energiát.
-Azt mondtad képes vagy elszívni az energiákat nem? Ezek szerint az életenergiát is amit néhány embertől igazán el lehetne venni - mondom miközben ördögi vigyor jelenik meg az arcomon. Az őrültség előtört a szememből pedig eltűnik az a halvány fény is.
-Olyan jó érzés lehetne ezzel az erővel ölni...lassan, csak hogy láthassam azt az aranyos szenvedéssel teli arcukat...már a gondolatától is bizsergek - mondom gonosz hangon majd felkacagok. Hirtelen azonban észreveszem magam és hátrébb lépek majd a kezem a fejemre rakom és leguggolok. ~Mi történik már megint velem? Egyáltalán hogy jutnak ilyenek az eszembe? Elfelejtettem, hogy én csak egy szív nélküli szörny vagyok...túlságosan elragadtattam magam...oda kellene végre figyelnem...~ gondolom majd félénk hangon megszólalok.
-Bocsáss meg ha megijesztettelek...nem tudom mi ütött belém... - mondtam majd lehajtott fejjel felállok és hátat fordítok Milonak.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyVas. Okt. 07, 2012 6:33 am

A dermedtségem lassan kezd teljesen elmúlni, sőt úgy tűnik még arra is van remény, hogy az este a körülményekhez képest, normálisan érjen véget. A különös jelenet hatásai, azonban nem múlnak el nyomtalanul. A környezetünket, védelmező fal amelyet hosszú évek során felépítettünk, mind kettőnknél meggyengültek, amely már nem képes rengeteg elfojtott érzést, fájdalmat, félelmet és persze vágyat kordába tartani. Mind, a ketten próbáljuk elmondani, megérteni egymást de nem járunk sikerrel. Ez pedig nem is meglepő, hiszen rengeteg olyan dolog van, amit nem lehet puszta szavakkal, vagy gesztusokkal kifejezni. Amikor, azonban néhány másodpercre elhallgatunk és arcunk normális színezett ölt minden világossá válik, hiszen voltaképpen ugyan azt gondoljuk, érezzük, tapasztaljuk. Közöttünk, egyetlen röpke pillanatig nincsen szükség semmilyen nyelvre, tökéletesen megértjük egymást. Az ilyen pillanatok azonban törékenyek, Serah beszélni kezd és a szavai valamint elkövetkező események lavinája, mindent maga alá temet.
~ Mi az, hogy ez az erő nem olyan veszélyes és szörnyű mint az övé? Hiszen, ha akarnám egy érintésemmel minden erejét elvehetném, lebéníthatnám, elaltathatnám vagy a saját erejével vehetném rá, hogy azt tegyen amit én akarok. Bármikor, visszaélhetnék a helyette és semmit se tehetne ellenem. Lehet, hogy az ő átka se gyenge, de nem hiszem hogy enyémmel összehasonlítva kiállná a próbát. ~
Gondolkodok, el egy pillanatra miközben a lány óvatosan megérinti testem körül vibráló elektromos energia szélét. Egy pillanatra ösztönösen, hátra lépek, de miután látom hogy a lánynak van annyi esze, hogy ne érintsen meg közvetlen inkább nyugton maradok. Ha előle menekülök, sokkal könnyebben okozhatok neki sérülést mint ha csak hagyom, hogy kitapasztalja magától a határokat.
- Óvatosan! Lehet, hogy szép de..... -
Kezdenék bele a mondandómba, de ekkor valami egészen különös dolog történik. Serah, hangtónusa, tekintette és egész lénye megváltozik. Egy pillanatra éretlenség, majd nem sokkal azt követően félelem fog el, a végtagjaim pedig kezdem újra ólom súlyúnak érezni Minden, kitörlődik a fejemből amit mondani, vagy tenni akartam. Semmi, se mozdul és semmi se változik, csak dermedt csönd marad körülöttünk, amelyben még ott visszhangoznak a fekete hajú lány utolsó rémült szavai. ~ Mi.... mi.... volt ez!? Mint ha... mint ha .... nem is Serah lett volna, ha nem egészen más. Talán, ez is a képességével jár? Mit tegyek most? Valamit, csinálni kéne nem hagyhatom, hogy itt zokogjon, segítenem kell neki. Meg kellene érintenem, és megnyugtatnom valahogy. Jó, de ezt még is hogyan? Nem, érhetek hozzá.... nem árthatok neki még többet. ~
Gondolkodom, el egy pillanatra. Ritka, hogy ilyen összeszedetlen vagyok, és hogy ennyire megijedek, a váratlan helyzetektől, ami sajnos még jobban fokozza hasznavehetetlenségemet. Végül, rátalálok egy megoldásra felkapok egy pokrócot és ráterítem, miközben finoman dörzsölgetni kezdem a vállait.
- Ne, mond ilyet! Te nem vagy egy szörnyeteg és kész. Az erődet pedig okkal kaptad, csak rajtad múlik hogy hogyan használod. Egyébbként, igen az én erőmmel is lehet ölni, bár nem úgy ahogyan te azt képzeled. Az életenergia-t mint a vámpír filmekbe, nem tudom elvenni, bár valamilyen szinten az is lehetséges, de nem az én képességem Minden más fajta energiát, azonban magamba tudok építeni. Megégethetek egy embert tűzzel, megrázhatom árammal, és saját képességeit használhatom ellene. Sőt, lebéníthatom, magatehetetlenné tehetem, hiszen a mozgás se más tulajdonképpen mint energia. Én azonban, soha se használnám ilyenre, ha csak nem magamat vagy számomra fontos embereket kell megvédenem. Ettől még persze, ha valaki szörnyetegnek hívja magát csak én lehetek, az okokat már felsoroltam. -
Mondom, neki majd elengedem, ne hogy félre értse a gesztusaimat. Ezt követően, visszatérek az étel előkészítéséhez, és úgy viselkedek mint ha minden a legnagyobb rendben lenne. Nem, akarom hogy ez-az este teljesen elromoljon.
- Akkor, megcsinálom a vacsorát ha már így belefogtunk. Kérlek, hívd fel a szüleidet vagy a gondviselődet, hogy jól vagy és majd haza viszlek kocsival. Ha épp nincs ilyen, vagy nincsen hol aludnod persze az itt alvás is megoldható. Igaz, még senki se használ vendég ágyat, de nem lehet annyira kényelmetlen. -
Mondom, neki a tőlem telhető legnyugodtabb hangon, miközben szépen lassan összeáll minden és kezdődhet a sütés.

Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyHétf. Okt. 08, 2012 8:19 am

Tudom, hogy megijesztettem elvégre ki ne ijedne meg attól a szörnytől, ami már évek óta ott van a lelkemben? Nem akarok és nem is merek ránézni, félek a reakciójától így nagyon meglepődök, amikor a pokrócot a hátamra teríteti és meg is simogatja a vállam. Az emlékeim rögtön előtörnek én pedig elkezdek remegni majd megfordulok és ellököm magamtól. Felváltva jelennek meg a szemeim előtt a szüleimről tárolt emlékképek, a lányé, aki átvert és a bácsikámé. Ők voltak az egyetlenek, akik eddig hozzám mertek érni, és mindük után csak fájdalom maradt. A hirtelen rám törő érzéseket nem tudom kezelni így felsikoltok majd térdre esek. Az őrület ismét kezd eluralkodni rajtam én pedig már meg sem próbálok harcolni ellene, most túlságosan gyengének érezem magam.
- Ne érj hozzám, vagy meghalsz... - mondom gyűlölettel teli hangon és Milora nézek miközben lassan felállok. Tekintetem ismét üres. Oldalra döntöm a fejem majd előrébb lépkedek egészen a padlón heverő késig. Leguggolok és fölveszem azt majd a „Tengeri Farkasra” vigyorgok.
- Érintés, hamis érzelmek, fájdalom… ezek mindig együtt járnak nemde? Nos, én belefáradtam az örökös fájdalomba és úgy érzem bele is halnék, ha még több érne, ezért ugye nem haragszol rám? – kérdezem majd ördögien felnevetek – Azt mondtad itt csak téged lehet szörnynek nevezni nem? Nos, a szörnyeknek a halál tulajdonképpen megváltás, rosszul gondolom? – kérdezem miközben marokra fogom a kést.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyPént. Okt. 12, 2012 8:46 am

Serah minden erejét latba vetni hogy ellökjön magától, de akármivel is próbálkozik, ez már legfeljebb fizikailag sikerülhet neki. A közöttünk remegve feszülő tétova érzelem fonál, lassan megtalálta az utat a lány lelkébe és nem akarja őt többet elereszteni. Az se számít, hogy ismét előtör belőle valami fajta őrület és zavarodottság, hiszen megszoktam már a furcsa reakciókat, sokkal jobban meglepne ha valami átlagosat cselekedne végre.
- Nem! A szörnyetegeknek is élnie kell, mert okkal születtek meg. A világot mozgató erők, nevezd szellemeknek, vagy egységesen istennek őket okkal teremtettek bennünket. Mi és hozzánk hasonlók, vagyunk evolúció következő lépcső foka. Egyenlőre, az erőink fejletlenek és sok idő mire megtanuljuk őket kihasználni. A fiaink, lányaik vagy ő fiaik azonban már erősebben születnek, és használni is tudják majd őket. Erre a tudásra, azonban nekünk vérrel és szenvedéssel kell szert tennünk. Mi vagyunk, az első generáció amelynek tagjai már nagyobb számban rendelkeznek ilyen adottságokkal, ezért mi kínunk lesz a legnagyobb. Ennek, oka hogy mi létszámunk már túl nagy, hogy leplezzenek bennünket, de túl kicsi hogy elfogadjanak és betudjunk illeszkedni. Persze, az erőnk nem elhanyagolható, és biztosan vannak idősebb, vagy erősebb tagjai a fajunknak akik hajlandóak vezetni minket, de ez ne megoldás. Akár egy nemzedékünket is elveszíthetjük ezzel, és száz évvel vethetjük vissza hozzávetőlegesen az egész folyamatot. -
Mondom, neki a tőlem megszokott normális hangnemben, majd gond nélkül neki látok a főzésnek. Látszólag, nem törődök Serah szavaival, de a félszememet rajta tartom és a fejemben is megannyi gondolat dolog cikázik, amik miatt nem tudok teljesen megnyugodni.
~ Mit kezdjek vele? A felére se válaszolt a kérdéseimnek, és még sem maradhat itt éjszakára a szülei engedélye nélkül. Nem, akarom hogy megbüntetésék és jó volna ha találkozhatnánk többet is. Ha szépen, megkérem talán részt venne a kísérleteimben, és segítségére lehetnénk egymásnak. Mind ketten magányosak vagyunk, és még senkit se tapasztaltam aki ilyen szinten megértette volna, azt amit érzek. Mindegy, várjuk meg a dolgok a végét, mert ez így egyáltalán nem jó még. Ha nem tudom, majd kezelni megfelelően ezeket a kitöréseit, akkor csak ártok neki. Ahhoz, hogy kezelni tudjam, azonban rá kell jönnöm az okára és ahhoz még sok időre lesz szükség. Ez így egy ördögi kör, és nem látom a kiutat. Ez is a szellemek egy újabb próbája? Vajon, képes leszek kiállni és tudok neki segíteni? Mindegy, a felesleges kétségeknek nincs helye a szívemben. A kétség megöli a tett vágyat és félelmet kelt, a félelem az elme gyilkosa. ~
Gondolkodom el, miközben sajtot reszelek félbe vágott krumplikra és bacon szalonnába tekerem őket, épp ahogyan az receptben írva van. Mindent, úgy teszek mint ha normális esténket lett volna és Serah egy átlagos normális lány lenne. Ennek, köszönhetően ha csak az újdonsült ismerősöm, nem támad nekem hamarosan sülni kezd a hal és a krumpli. Miközben ki-be mozgok hajó kabinból. Először, csak a a sütőhöz lépek ki, majd az ablakokat csukom be, hogy ne fázzunk meg, végül pedig üdítőt és poharakat készítek elő
- Kérsz inni? -
Kérdezem meg tőle, mit sem törődve azzal amit a szörnyeteges dologról mondott. Egyenlőre, nem akarom alá adni a lovat és nem hagyom hogy belovalja magát. Igaz, fenn áll a veszélye annak, hogy ezzel megint ráijesztek, de ez most nem érdekel. Ha úgy alakulnak az események, majd meglátom hogy mit fogok cselekedni.
Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzomb. Okt. 13, 2012 7:04 am

Végighallgatom a mondandóját majd mellé lépek és a kést a konyhapultba állítom.
- De én nem akarom ezt az erőt, csak fájdalmat hagy maga után, semmi mást. Éppen ezért miért akarok utódokat, hisz neki is ezt az utat kéne járnia főleg ha erősebbek lesznek nálunk, bár nem gondolom, hogy ezeket az erőket össze lehetne hasonlítani hisz mindegyik különbözik, mindegyiknek megvan a maga hátrány és az előnye, például az én erőmet távolabbról is lehet használni de csak egy emberre tudok hatni egyszerre míg a te erőd közelharcban alkalmazható és mindenre hat amit megérintesz, legalábbis addig amíg nem tudod irányítani. De miért tartod te ezt ilyen csodálatosnak? - teszem fel a végén a kérdést majd mivel nincs kedvem elbattyogni a székekhez egyszerűen leülök a padlóra és felnézek rá. A "normális" és az "őrült" állapot között vagyok ugyanis bármikor képes lennék nekiugrani de lehet velem normálisan beszélgetni. Figyelem a kezét ahogy az ételt készíti. ~Olyan természetesen viselkedik...képes figyelmen kívül hagyni az elmém állapotát? Ilyen még soha nem történt...valahogy olyan...megnyugtató. Kicsit furcsa de mégis élvezem...miért?~ kérdezem magamtól miközben a szemeimmel követem ahogy becsukja az ablakokat és elővesz pár poharat és üdítőt majd megkérdi kérek-e.
- Igen, kérek szépen - mondom ismét félénk hangon. ~ Olyan kedves, mégis félek, túl közel van, bármikor támadhat én pedig nem leszek képes védekezni, résen kell lennem ~ gondolom majd felállok és odalépek hozzá majd elveszem az egyik gyümölcslével teli poharat és kb. 2 kortyra leküldöm a 3 dl folyadékot. Mit ne mondjak, szomjas vagyok, reggel óta nem ittam semmit. A kiürült poharat a pultra rakom majd újra megtöltöm és Milora pillantok. ~Miért? Miért vagy ilyen?~ gondolom miközben a tekintetem is elkezdi ezt a kérdést sugározni. Nem igazán értem a helyzetet csak annyit tudok, hogy furcsa, új érzéseket kelt bennem.

Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzomb. Okt. 13, 2012 8:28 am

Figyelmesen hallgatom Serah-t miközben azért tartom az illő távolságot tőle és továbbra is nyugodtan végzem a szokásos tevékenységemet. Ezzel nagyjából el is érem a célomat, újdonsült ismerősnőmben egy-egy pillanatra még érződik az őrület, majd miután az ingerek száma csökken éppen úgy lenyugszik mint ahogyan egy szelídülő állat is tenné.
- Kérsz még? Ne, aggódj ha elfog még lennie kell valahol egy karton kólának is. Az élelemből kifogytam, de a legutóbbi hosszabb utamról még maradt innivaló bőven. Ha, nem szereted a szénsavasat lehet akad ásványvíz is. -
Mondom neki némi vendéglátói udvariassággal a hangomban. Mivel, az este folyamán alig néhányszor voltunk ilyen közel egymáshoz, egy pillanatra megborzongok és egyik lábamat hátra teszem, mint ha elakarnék lépni előle. Ekkor, kapom el a tekintettét, amit röpke pillanatig látok csupán és még is elég arra, hogy megállítson.
~ Mi, ez a hirtelen beállt változás? Sejtettem, hogy ha nem erőltettem a szörnyeteg témát, és megpróbálom normálisan kezelni, akkor javulni fog a helyzet, de nem számítottam ekkora sikerre. Ez a szem nem egy örült lányé, ha nem egy kíváncsi gyereké, aki nem érti a felnőttek viselkedését. Vajon, mi lesz ha előbújik belőle a nő? Nem, lennék akkor a párja helyében, az egyszer biztos. Igaz, így első látásra nem is olyan csúnya. ~
Gondolkodom el, egy pillanatra majd töltök magamnak is üdítőt. Két apró, óvatos korttyal nedvesítem be a torkomat, mielőtt folytatnánk a beszélgetést, de válasszal nem kések meg. Állom a fekete hajú szépség tekintetét, és próbálom az üres, sötét szemeimet kedvességgel megtölteni. Hogy, ez sikerült-e persze kétséges, de remélhetőleg fogja értékelni az igyekezetet, és nem keres majd a viselkedésem mögött hátsó szándékot.
- Az életnek semmi köze ahhoz, hogy mit akarunk. A szabad akarat egy puszta illúzió csupán, a sorsunkat előre elterveztük és minden egyetlen egy pillanatban, egyetlen egy rendszer részeként történik. Te vagy rá az élő példa, hogy mennyire nem is vagyunk ura magunknak, hiszen bármire ráveheted az egyszerű embereket. Ugyan, akkor te se vagy kivétel a törvény alól, hiszen az erőd ellenem semmit se ér, ha pedig megérintelek könnyedén a padlóra küldhetlek. Jól, mondod a képességednek és az enyémnek is meg vannak határai, de ezek a határok csak átmenetileg. Nem, lehet tudni, hova tudunk még fejlődni. -
Válaszolok neki, a korábbi felvetéseire, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve egy határozott lépést teszek felé. Éreztetni, szeretném vele, hogy nem félek tőle még akkor is ha ez nincsen így teljesen. Persze, a helyzeten a saját képességem se javít, de ez abban a pillanatban a legkevésbé se érdekel. Itt, csak mi vagyunk ketten, két magányos, érzelmekre, társasságra, barátságra áhítozó lélek, akik ezekből olyan keveset kaptak hogy talán már nem is érzik a hiányukat.
- Egyébként mi még nem vagyunk barátok, de nem érdekel milyen vagy, de eddig nagyon szimpatikusnak találtalak. Gondolhatsz magadról, amit akarsz és lehetsz bármilyen lét forma is, én eltudlak fogadni amilyen vagy. Ne, feledd hogy lényegében egyformák vagyunk, csupán a képességeink térnek el egymástól. -
Mondom, neki a kicsit furcsán megfogalmazott szavakat, amellyel több korábbi és jelenlegi felvetésére válaszolok egybe.
Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyKedd Okt. 16, 2012 6:08 am

Az üdítős felajánlására csak bólintok jelezve, hogy értem miközben végig rajta tartom a szemem. Látom, hogy megborzong és hátra teszi az egyik lábát. ~Te csináltad ezt az egész helyzetet most meg el akarsz menekülni? Chö, egyáltalán nem vagy más, mint a többiek, úgy tűnik tévedtem...miért?~ gondolom miközben tekintetemből ismét kivesznek az érzelmek. Hirtelen észreveszem, hogy megtorpan. ~Te most szórakozol velem?! Döntsd már el mit akarsz! Ha azt akarod, hogy elmenjek mond azt, de fogd fel, hogy ez fáj...~ mondom magamba. Az arcát fürkészem, olyan mintha gondolkozna...de vajon min? Figyelem a mozdulatait ahogy üdítőt tölt magának majd iszik pár kortyot és rám néz. Tekintete kedves, nekem azonban kicsit sem tetszik. ~Ha azt hiszed bedőlök neked, nagyon tévedsz. Jobb ha gyorsan kinyögöd amit akarsz.~ gondolom miközben még mindig rászegezem élénkzöld szemeim. Meghallgatom a mondandóját majd elgondolkozom.
- Tudni hova fejlődhetne az erőm?? Rohadtul nem vagyok rá kíváncsi. Éppen eleget szenvedtem már miatta, közben megtanultam együtt élni vele. Nekem ez így pont jó. - mondom miközben közelebb lép hozzám. Ösztönösen felé fordulok majd egész közel megyek hozzá és a szemeibe nézek. Tekintetem tele volt haraggal és összezavarodottsággal, kész káosz. Megint elkezd beszélni az én idegeim pedig elpattannak és magamból kikelve kezdek el ordítani.
- PERSZE, SZIMPATIKUS VAGYOK MI?! MONDD MÁR MEG NEKEM, HOGY A FRANCBA HIHETNÉK NEKED?! EL TUDSZ FOGADNI OLYANNAK AMILYEN VAGYOK?! EGYFORMÁK VAGYUNK?! MIT TUDSZ TE RÓLAM EGYÁLTALÁN, MERT TUDTOMMAL SEMMIT SE! - vágom a képébe majd a kezem ütésre emelem, de megállít a tudat, hogy ő erősebb nálam és semmi esélyem nincs. Elfordulok tőle majd kirántom a kést a pultból és egymás után többször erőből beledöföm. Ez tűnik a legbiztonságosabb megoldásnak az indulataim levezetésére jelenleg. Amikor végezek zihálva ránézek majd megköszörülöm a torkom.
- Vagyis nekem ezek jutottak eszembe így hirtelen. - mondom nyugodt hangon, mintha az előbbi kis jelenet meg sem történt volna.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyVas. Okt. 21, 2012 11:11 pm

Serah lelki állapotának katasztrofális mivoltáról többször volt alkalmam meggyőződni a mai nap folyamán, de a mostani viselkedése egyszerűen mindenen túl tesz. Hiába próbálok kedves lenni vele, hiába próbálok oda figyelni rá, egyszerűen semmire se megyek vele és mindig pofára esem. A legrosszabb az egészben még csak nem is ez, ha nem hogy egyszerűen nem lehet kiszámítani a cselekedeteit és akkor is tud újat mutatni, amikor már azt hiszem sikerült kiismernem őt. A szemébe dúló káoszra még nem reagálok, az ütésre emelt kezére éppen csak megremegek, de amikor kést kap fel ösztönösen nyúlok utána. A sötét barna hajú lány, azonban sokkal gyorsabb és talán csak szerencsénken múlott, hogy nem saját maga vagy épp ellenem használta, a kezébe került fegyvert. A tombolásának egyetlen áldozata, végül az amúgy is viseltes konyhám lett.
- Serah, jól vagy? -
Kérdezem tőle döbbenten, a szavait szinte felfogni nem tudom és csak nagy nehezen tudom lenyelni, a további kérdéseimet. Az eddig kordába tartott arcvonásaimat, nem tudom már tovább irányítani, és őszinte aggódás jelenik meg rajta, természetesen némi döbbenettel vegyítve.
~ Mi volt ez már megint? Ez egyszerűen felfoghatatlan.... Láttam már egy két különös embert, de azért mindennek vannak határai. Serah, vajon teljesen őrült lenne? Esetleg, lehet hogy pont valami ilyen jellegű intézményből szökött meg, vagy gyógyszeres kezelés alatt áll és nem vette be az orvosságát. Nem, mint ha számítana hiszen ő is csak ember, egy segítségre szoruló ember. Nem, lennék méltó őseim tanítására ha sorsára hagynám ~
Gondolkodok el, miközben tekintettemet újdonsült ismerősömre emelem. Közelebb nem megyek, bár most valahogy érzem, hogy nyugodtabb de nem kockáztatom. Ha megint tombolni kezd, akkor egyikünk meg fog sérülni és esetleg az erőmet is használnom kell, amit érthető okokból el akarok kerülni.
- Miért, én honnan tudjam hogy bízhatok benned és nem fogsz megkéselni? Nem, mint ha komolyan megtudnál vele sebezni, hiszen a szúrásnak is van ereje amit elnyelhetek, de más azért nem kockáztatott volna. -
Mondom, neki meglepően nyugodt hangon, miközben továbbra is őt nézem. Nem megyek, se előre se hátra, csak állok ott és várok arra, hogy mit is fog reagálni.
- Egyébként mit tennél, ha lenne rá mód hogy ideiglenesen megszabadulj az erődtől? Tudod, hogy elvileg hatalmamban áll korlátozni téged. Talán, néhány hétig vagy hónapig is kitart ha elég sokáig érintkezünk és elvileg nem lenne belőle komoly bajod. -
Mondom továbbra is nyugodtan, sőt már-már magabiztosan, pedig a szavaim nem valami biztatóak. Serah, helyébe egyáltalán nem vagyok biztos, hogy megmerném próbálni és persze saját magamba is meg vannak az ésszerű kételyeim.
Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyHétf. Okt. 22, 2012 1:32 am

Megfordulok majd a pultnak dőlve lecsúszok a padlóra miközben őt nézem. Látom az arcán az aggodalmat és a döbbenetet. A kérdésére elfordítom a fejem és magam elé meredek. Kezeimet a nyakam köré fonom mintha meg akarnám fojtani magam.
- Én teljesen jól vagyok. Gondolom azt hiszed őrült vagyok. Lehet. Nem tudom. Az lennék? Valóban? Lenne rá okom. - mondom majd egyre erősebben kezdem szorítani a nyakam majd hirtelen elengedem és a kezeimet az ölembe ejtem. Nem akarok Milora nézni, úgy is tudom mire gondol vagy mit érez. Felnyúlok majd kihúzom a kést a pultból és a nyakamhoz emelem. ~Ha megölném magam sokkal egyszerűbb lenne minden, de lehet ő rosszul érezné magát miatta, vagy esetleg bajba kerülhetne mert őt gyanúsítanák gyilkossággal.~ gondolom ~Mindamellett, ha megölném magam soha nem tudnám meg milyen lesz a jövő, lehet minden jóra fordul és az engem körülvevő tövisbokor utat nyit nekem. Túl kíváncsi vagyok.~ szakítom meg a gondolatmenetem majd elejtem a kést és ismét Milora nézek.
- Ha meg akarnálak késelni már megtettem volna nemde? - mondom neki majd felállok és közelebb lépek hozzá. Még mindig nem értetem a szándékait de hajlandó vagyok kivárni, amíg nyíltan kimondja.
- Hogy mit tennék? - gondolkozok el - Semmit. Csak tudnám, hogy nem tudok olyan könnyen ártani a környezetemnek. És elvileg nem lenne belőle komoly bajom, a gyakorlat az teljesen más, így inkább nem próbálkoznék. - mondom. - Mellesleg az erőm irányításának elsajátítása nem 1 hónap, szóval ha elszívnád tökéletesen némának kellene lenned, és hiába magyaráznám a működését, ezt érezni kell, nem lehet csak úgy tankönyvből megtanulni. - fejezem be a mondandóm. A legkevésbé sem tetszik a határozottsága elvégre az erőink nem játékszerek, hanem komoly fegyverek.
-De valahol ott tartottunk, hogy vacsorázunk nem? - kérdezem pár másodperc csönd után.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyVas. Okt. 28, 2012 10:25 am

Serahról, már a kezdetekben is sejtettem, hogy nem egészen normális, de a mostanra már bebizonyította, hogy teljesen őrült. Még se érzek, félelmet bár talán ebben, az is közre játszik, hogy a sorozatos meglepetések miatt, egyszerűen nincsen rá időm. Egy, darabig megint nem csinálok semmit, csak várom a reakcióját és hagyom had nyugodjon le magától. Addig is legalább, lehetőséget kapok arra, hogy megint rendezzem a barna hajú szépségről, alkotott gondolataimat.
~ Jó, tehát sikeresen megállapítottam, hogy Serah valóban őrült és nem csak simán, abnormális. Persze, ez nem feltétlen jelent problémát, hiszen a normális fogalmának meghatározása relatív. Az őrületnek persze, meg van az általános, pszichológiai és pszichiátriai definíciói, de ezekről rengeteg tudományos vita folyik értelmes körökben. Attól, mert újdonsült ismerősnőm olyan-amilyen még nem kell elítélni őt. Biztosan, meg van az oka annak, hogy így viselkedik és ha megtalálom a probléma gyökerét, akkor talán sikeresen orvosolhatjuk a gondjait. Na, jó az azért valószínűleg túlzás, de talán pozitív irányba terelhetném a lelki fejlődését. Lehet, hogy szörnyetegnek gondolja magát és lehet hogy tényleg az is, de egy szörnyeteg is lehet lelke legmélyén jó. Különben, se sok ember mondhatja el magáról, hogy ne lenne benne jó vagy rossz. Még legtökéletesebb embereknek, is meg van a gyengéje és a hibája. A hiba nélküli ember nem is lehetne igazán tökéletes, mert a hibáink tesznek minket főleg azzá, akik vagyunk. ~
Gondolkodom el hosszasan, miközben Serah lassan összeszedi magát és kibukik a száján a legváratlanabb dolog, amire jelenhelyzetbe számíthattam.
- Ó, persze eszünk de még kell vagy negyed óra, mire hall és krumpli megsülnek. Biztos, jól vagy? Rendben, van hogy nálad ez a normális, de nem szeretném ha valami bajod lenne. Tényleg, nem kéne valakit felhívni, hogy jól vagy? -
Próbálkozom, meg vele hát ha most végre megmondja, hogy kik is a szülei vagy legalább azt, hogy honnan szökött meg. Vissza vinni amúgy se áll szándékomban, hiszen előtte meg kell róla győződnöm, hogy ez jó döntés-e, és még szeretném jobban megismerni egy kicsit. Mikor, a mondandóm végére érek a mondandómnak, felé nyújtom a kezemet.
- Bennem megbízhatsz! Tudom, hogy számtalanszor hallottad már, és őszintén én se vagyok más, mint a többiek. Én is foglak bántani, és fogok elkövetni hibánkat, sőt az is lehet, hogy a ma este után soha nem találkozunk, azonban ha nem így lesz, mindent megfogok tenni hogy jól érezzük magunkat együtt. Ha hibázok is mindig igyekszem, kijavítani és felettébb ritkán teszek felesleges ígéretét. -
Mondom, neki majd ha hagyja akkor felsegítem földről és bármennyire is nehezemre esik, de egy óvatos ölelés féleséggel is megpróbálkozom.
Serah

Serah

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptyHétf. Nov. 05, 2012 9:13 am

Figyelem Milo arcának minden rezzenését. Látszik, hogy megint máshol jár. Tudtam, hogy rólam elmélkedik, de egyáltalán nem éreztem rossz szándékot, bármennyire is kerestem. Ez egyszerre volt meglepő és kellemes érzés. Miután elárulta, hogy még legalább negyed óra kell a kajához kicsit felsóhajtok majd megüti a fülem a mondókájának többi része.
- Hogy jól vagyok-e? Öhm...persze - mondom halkan, mert eléggé zavarban vagyok, olyan őszintének éreztem szavait és nem tudtam így hirtelen kezelni a helyzetet és inkább lehajtom a fejem- Nem lenne úgyse semmi bajom...És amúgy sincs kinek szólni... - mondom, majd lassan ismét felemelem a fejem és látom, hogy felém nyújtja a kezét. Őszinte csodálkozás ül ki az arcomra. ~ Olyan őszintének érzem...miért? Mi történik? Vagy...inkább csak élvezzem ki? Bár eléggé feszengek...Olyan ismerős, csak nem tudom honnan… ~ gondolom, majd rögtön elkezdek remegni és lassan meg fogom a kezét és felállok. Elkezd beszélni, de alig tudok figyelni rá. Az őszintesége teljesen elbűvöl, hirtelen úgy érzem, minden eltűnik körülöttem és csak Milo marad. Amikor befejezi a beszédet hirtelen akaratlanul is kibukik belőlem.
- Hiszek neked. Nem tudom miért, de hiszek neked. - mondom, majd hagyom, hogy megöleljen, de visszaölelni már nem tudok, ugyanis hirtelen teljesen lefagyok, majd elkezdek remegni és szemeim tágra nyílnak. ~Megvan honnan volt ismerős…az a lány! Ő is ugyanilyen volt… nem, nem, NEM! Nem történhet meg még egyszer! Ha mégis visszakerülök arra a lélektelen helyre, újra egyedül leszek!~ fut végig az agyamon. Teszek hátra egy lépést, ezzel megpróbálva kibontakozni az öleléséből. Lélektelen szemekkel meredek magam elé majd egyik kezemet lassan a fejemre teszem és elkezdem erőből kaparni a fejem minek következtében felsebzem a bőrt és pár aprócska vércsík indul meg lefelé az arcomon.
- Ne… Miért csinálod ezt velem? Te is csak át akarsz verni...! Mindenki csak át akar verni! Te sem vagy más! Hihetetlen, hogy megint majdnem bedőltem…- mondom halvány, érzelemmentes mosollyal majd lehajtom a fejem és mélyebb hangon folytatom – Ha bántani akarsz, ölj meg…Annak legalább értelme is van... – motyogom miközben pár könnycseppem a padlón landol.
Milo

Milo

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke EmptySzer. Nov. 07, 2012 11:45 pm

Magam sem értem, hogy miért mondtam Serahnak ezeket a szavakat, de az értelem hiánya egyáltalán nem befolyásolja a komolyságukat. Az ölelés ezzel szemben, már racionális indokok vezérlik, hiszen ha elfogadja azzal fontos gátakat szakíthatok át és talán a lányt is sikerül megnyugtatnom kissé. A helyezett persze koránt sem ilyen egyszerű, mert egyáltalán nem könnyű rávenni magamat ilyen tőlem szokatlan lépésre, és közben folyamatosan figyelnem kell arra is, hogy ne hogy működésbe lépjen az erőm.
~ Talán, az egész titka, hogy legbelül egy fajta sors közösséget érzek, a lánnyal aki épp olyan átoknak érzi az erejét, mint én magam? Esetleg éppen a magányossága, ami öntudatlanul is felkeltette, az érdeklődésem? Nem, értem ezt az egész helyzetet és nem értem Serah-t se, csak azt tudom, hogy itt valami nagyon nem stimmel. ~
Gondolkodom el egy pillanatra, és talán tovább tudnám, még göngyölíteni a gondolatok fonalát, ha a fekete hajú szépség, nem tépi ki magát a kezemből. Az ölelés egészen idáig beválni látszott de csak elodázni tudtam vele, a kitörni készült őrületet. A helyzet újra kilátástalanná fordult és magam sem tudom, hogy miért vagyok képes megőrizni a hidegvéremet.
- Nem, foglak megölni, bár a megkínzásra sort keríthetünk. Egyszer elviszlek az üzembe, ahol dolgozom és elfogom magyarázni a teljes kutatásom. Az átlagos ember körülbelül öt percig bírja, vagy talán addig se. Most, viszont önkínzás helyett javaslom, hogy együnk. Az előbb még azt szeretted volna, és szerintem már megsült a hal. -
Mondom, neki majd ki megyek a sütőhöz és kiveszem belőle pirosra sült, sajtos -szalonnás krumplit és gondosan befűszerezett húsokat. Ha minden jól megy, innentől az este nyugodalmasan telik majd és evés után sikerül aludni térni.

///: A megbeszéltek szerint, szeretném zárni és kalanddal folytatni. Köszönöm, a játékot egy élmény volt. :///
Ajánlott tartalom

Kikötő és környéke Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és környéke   Kikötő és környéke Empty

Kikötő és környéke
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Broadway és Környéke

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heroes :: New York :: Brooklyn-
Ugrás: